Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

PowerBar

Sportvoedingsmerk van Nestle Nutrition dat de atleten helpt om hun prestaties en resultaten te verbeteren dankzij haar unieke C2 MAX formule. De energiebars en de Power Gel met verschillende smaken zijn heel populair; essentieel voor de liefhebbers van hardlopen, fietsen en outdooractiviteiten.

Alles zien
PowerBar

Top producten PowerBar

PowerBar categorieën

Waarom PowerBar kopen?

PowerBar C2 MAX bevat een mengeling van kwaliteitsvolle koolhydraten en een perfecte combinatie van glucose en fructose. Tijdens de work-out zorgt deze mengeling ervoor dat de spieren werken om de absorptie van de koolhydraten te verhogen met maximaal 55% bij regelmatige consumptie. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat de energie van C2 MAX duurzamer is en de prestaties tot 8% kunnen verbeteren.

Op basis hiervan werd de PowerBar C2 Max ontwikkeld, een exclusieve formule ontworpen door Nestle Nutrition die men alleen kan verkrijgen van de bars, gels en sportdranken van PowerBar.

PowerBar

Geschiedenis van PowerBar

Van 1983 tot 1986: In 1983 zakte Brian Maxwell, een Canadese uithoudingsatleet, in op 10 km van de finish omdat zijn energiereserves uitgeput waren. Op dat moment nam hij het initiatief en, samen met een voedingsdeskundige begon hij onderzoek uit te voeren om de ideale voeding te ontwikkelen voor atleten.

Van 1986 tot 2000: Drie jaar later en na honderden recepten om de ideale mengeling te bekomen van koolhydraten, vitamines en proteïnen, richtte het het PowerBar-bedrijf op in Berkley (Californië). De eerste producten die ontwikkeld werden, waren de "PowerBar Energy Bar" met chocolade- en chocolade en -moutnootsmaak. Het merk begon zich al snel te verspreiden tussen de atleten en het werd al snel beschikbaar in 35 landen.

Van 2000 tot 2014: PowerBar werd overgenomen door Nestle en gedurende de komende 14 jaar deelde het haar ervaring in productontwikkeling met PowerBar. Het productengamma van het merk groeit snel, waardoor de hoogste normen van iedereen bereikt worden. Bijna 30 jaar na haar creatie blijft PowerBar populair dankzij haar voortdurende innovatie.

PowerBar