Kabelmachines

De kabelmachines zijn geschikt voor aanvullende oefeningen waarmee je een veelvoud aan spieren kan trainen in de hoek die jij wilt. Dit soort machine ondersteunt een grote verscheidenheid aan accessoires die je helpen om verschillende delen van je lichaam effectief te trainen.

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd
 • Kabelmachines
 • Meest Populair
 • Laagste prijzen
 • Hoogste prijzen
 • Hogere korting
 • Stelt u in staat om deze spieren efficiënt te trainen door middel van een oneindig aantal verschillende oefeningen.
  Body-Solid GDCC200 functional training center
  Top Producten

  Body-Solid GDCC200 functional training center

  Semi-professioneel
  Levering 5 - 9 werkdagen
  • Gewichtstoren:144 kg
 • De Body-Solid Selectorized Deluxe Cable Center GDCC250 heeft in het verleden zeker en vast zijn waarde en functionaliteit bewezen.
  Body-Solid Selectorized Deluxe Cable Center GDCC250
  Top Producten

  Body-Solid Selectorized Deluxe Cable Center GDCC250

  Professioneel
  Levering 5 - 9 werkdagen
  • Gewichtstoren:145 kg
 • Is het toestel om onder andere uw middensectie, algemene kracht en uw uithoudingsvermogen te verbeteren.
  Body-Solid GDCC210 Functional Training Center
  Top Producten

  Body-Solid GDCC210 Functional Training Center

  Semi-professioneel
  Levering 5 - 9 werkdagen
  • Gewichtstoren:144 kg
 • Inclusief 2 kolommen met dubbel gewicht van 72 kg, 1 paar ergonomische handgrepen en leg-band en rechte stang.
  Titanium Strength dubbele verstelbare katrol Krachtstation

  Titanium Strength dubbele verstelbare katrol Krachtstation

  Semi-professioneel
  Levering 5 - 9 werkdagen
  • Met een katrolmachine en een halterbank als aanvulling krijgen je fitnessklanten een complete training.
   Titanium Strength Double adjustable pulley kabelverhouding PRO 2:1 of 1:1

   Koopgids: wat je moet weten voordat je online een kabelmachine koopt

   De kabelmachines zijn zeer veelzijdig omdat het gewicht en de hoogte van de handgreep kunnen worden aangepast, zodat het boven- en onderlichaam kan worden getraind. Het heeft een veelheid aan functies omdat je met de kabelmachines je kracht kan verhogen, je lichaam kan verstevigen of je spieren kan onderhouden.
   Bovendien kan je het combineren met verschillende activiteiten. Als je bijvoorbeeld oefeningen met de kabelmachine combineert met een cardio van hoge intensiteit, kan je een complete en zeer effectieve workout bereiken.
   Voordat je een kabelmachine koopt, is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende punten:
   Beslis eerst of de katrollen die je nodig hebt voor thuisgebruik, semiprofessioneel of professioneel gebruik zijn.

   Soorten katrollen

   • Vaste katrollen: dit zijn katrollen die aan een vast punt hangen en bij gebruik niet bewegen. Sommige machines hebben op verschillende hoogtes vaste katrollen om verschillende zones gemakkelijker te kunnen trainen.
   • Losse katrollen: deze soort katrollen worden ook op een vast punt opgehangen, maar bewegen bij gebruik. Door het gebruik van losse katrollen wordt de kracht vermenigvuldigd; als een machine meerdere losse katrollen heeft, is er minder inspanning nodig om het gewicht te heffen.
   • Met beide soorten katrollen kan je complete oefeningen doen, omdat ze je toelaten om je hele lichaam op een comfortabele manier te trainen.

    Technische kenmerken van de kabelmachines

    1. Afmetingen
    2. Structuur
    3. Maximale belasting en weerstand
    4. Maximale gewicht van de gebruiker

    Afmetingen

    Houdt rekening met de afmetingen van de kabelmachines, deze verwijzen naar de ruimte die ze innemen, een fundamenteel aspect als je thuis niet genoeg ruimte hebt. Houdt daarom rekening met deze factor voordat je het apparaat aankoopt zodat je kan oefenen zonder enig ongemak.

    Structuur

    De structuur van de kabelmachine garandeert een maximale stabiliteit en sommige modellen bieden de mogelijkheid om de hoogte aan te passen om zo tal van oefeningen zonder wrijving uit te voeren.

    Maximale belasting en weerstand

    De maximale belasting heeft betrekking op het maximale gewicht waarmee je de machine kan belasten. Houdt ook rekening met het bereik van de weerstand van de machine om de omvang te weten.

    Maximale gewicht van de gebruiker

    Het maximaal ondersteunde gewicht is direct gerelateerd aan de sterkte van de kabelmachine. Afhankelijk van het model dat je aankoopt, verschilt het maximale gewicht. Zorg er daarom voor dat er een zekere marge is tussen je gewicht en het maximale gewicht dat door de machine wordt ondersteund om je veiligheid tijdens de training te waarborgen.

    Wat zijn de voordelen van het trainen met kabelmachines?

    Kabelmachines hebben veel voordelen. Het meest opmerkelijke is de grote verscheidenheid aan trainingen die worden aangeboden. Het laat toe om specifieke oefeningen te doen in vele zones en ook, als je dat wenst, accessoires toe te voegen (halters, stangen...) om je training nog completer te maken.
    Bovendien, omdat je de hoogte van de katrollen onder verschillende hoeken kan instellen, kan je een snellere ontwikkeling van de spieren bereiken. Het geeft je meer intensiteit in minder tijd.
    Een ander voordeel is de veiligheid die de structuur biedt waardoor je de training kan bevorderen en beetje bij beetje nieuwe uitdagingen kan aangaan.

    Hoe moet je de kabelmachines verzorgen en onderhouden?

    Voor het onderhoud van de kabelmachines is het belangrijk om van tijd tot tijd de verbindingen te controleren op roest en deze regelmatig te smeren zodat de verbindingen en aansluitingen van de machine in optimale conditie blijven. Controleer ook of er geen onderdelen van het apparaat ontbreken, omdat dit de training kan beïnvloeden en de gebruiker kan benadelen bij het uitvoeren van de oefening.
    Het is van groot belang om de kabels van dit soort machines te controleren, zodat ze niet gestript of verkeerd uitgelijnd zijn.
    Bovendien is het essentieel om de kabelmachine na elke trainingssessie te reinigen met een vochtige doek en een niet-schurend reinigingsmiddel. Hierdoor wordt de levensduur van de machine en de veiligheid tijdens elke trainingssessie gewaarborgd.

   terug

   Links over die u kunnen intereseren Kabelmachines