TRX

TRX is de maker van het optimale accessoire voor suspensietraining, het biedt producten om die oefening te ontwikkelen die, in vergelijking met de conventionele krachttraining , tal van voordelen aan haar gebruikers biedt.

Alles zien
TRX

Top producten TRX

TRX categorieën

Waarom TRX kopen?

· Een nieuwe vorm van trainen: Suspensietraining biedt een voordeel aan haar gebruikers in vergelijking met het eenvoudige protocol van de conventionele krachttraining. En dit gebeurt doordat elke oefening van de suspensietraining de functionele kracht ontwikkelt terwijl het ook de flexibiliteit, het evenwicht en de stabiliteit van het centrale gedeelte (core) van het lichaam verbetert, zoals vereist wordt bij elke sport of in het dagelijkse leven.

· Verschil met traditionele oefeningen: De TRX-trainingen onderscheiden zich van de traditionele trainingen doordat de handen of de voeten van de gebruiker over het algemeen worden ondersteund door één enkel ankerpunt, terwijl het andere uiteinde van het lichaam in aanraking komt met de grond.

· Het ontwikkelt alle kwaliteiten van het lichaam: Wanneer men TRX gebruikt, rust het gewenste percentage lichaamsgewicht op het gewenste lichaamsdeel en met een dynamiek van oefeningsbeweging. Het enige bevestigingspunt van TRX biedt een ideale combinatie van steun en mobiliteit om kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, flexibiliteit en stabiliteit van het centrale gedeelte te ontwikkelen en met een ruime keuze aan weerstand.

TRX

Geschiedenis van TRX

Randy Hetrick, de oprichter van Fitness Anywhere en zijn collega's van Navy SEAL moesten een optimale conditie behouden voor de dokken, kazernes, schepen en onderzeeërs. Maar hun werkomstandigheden lieten hen niet toe om de nodige training uit te voeren omdat ze niet over de traditionele apparaten beschikten noch de meest geschikte ruimte ervoor. TRX ontstond om aan deze behoefte te voldoen.

Eerst begonnen ze een met de hand genaaide parachuteriem te gebruiken met tools voor de reparatie van rubberboten. Hetrick en zijn collega's ontwikkelden al snel een reeks oefeningen waarbij ze hun lichaamsgewicht gebruikten. Ze hadden de basis gelegd van wat een nieuwe en originele categorie functionele oefeningen zou zijn: de suspensietraining.

TRX