Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Proform

Proform is het merk voor mensen op zoek naar een serieuze training met hoge prestaties. Wat voor fitnessdoelstellingen u ook heeft, de cardiovasculaire apparaten van Proform zullen u helpen om ze te bereiken.

Alles zien
Proform

Top producten Proform

Proform categorieën

Waarom Proform kopen?

Proform staat altijd op de voorgrond wat prestaties en innovatie betreft, het is de nummer één van fitnessmerken wereldwijd. Het merk is niet alleen bekend voor de introductie van de laatste technologie, maar ook als wereldleider in systemen voor loopbanden voor thuisgebruik, demping en in interactieve training en elliptische technologie. Dankzij de vorderingen in de demping, elektronica en betrouwbaarheid, zijn de loopbanden van Proform uitgegroeid tot de keuze van de fitnessfans wereldwijd.

In de afgelopen jaren heeft Proform een volledige lijn hometrainers, crosstrainers, banken, enz. geïntroduceerd, enz. Dit alles met als doelstelling om de meest effectieve training te verstrekken. Vanaf de eerste loopband tot het laatste hightech apparaat, ProForm heeft altijd op de voorgrond gestaan bij de productie van fitnessapparaten.

NordicTrack

Geschiedenis van Proform

ProForm is een merk dat deel uitmaakt van Icon Health & Fitness, dat opgericht werd in 1977. Icon beschikt over de meest bekende merken in de industrie: NordicTrack, Weslo, Proform of Weider, enz. Haar laatste innovatie was de Ifit Live technologie waarmee de gebruikers interactievere trainingen kunnen uitvoeren dankzij de integratie van Google Maps in het systeem.

NordicTrack