Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

Polar

Polar, leider in hartslagmeters en GPS voor trainingen, beschikt over een uitgebreid gamma aan producten en een essentiële technische assistentie om alle niveaus van fysieke training te dekken; van het verbeteren van de prestaties van een atleet die op het hoogste niveau concurreert tot het helpen van de atleet die een gezond leven wil leiden

Alles zien
Polar

Top producten Polar

Polar categorieën

Waarom Polar kopen?

Naar het lichaam luisteren is een ding, maar weten wat het wil is iets helemaal anders. Daarom is Polar, pioniermerk in de hartslagmeters en GPS voor trainingen, gespecialiseerd in sport, fysiologie en technologie aan de ene kant en in het diep inzicht van de behoeften van de atleet langs de andere kant. Ruime ervaring die van het merk een leider gemaakt heeft in technologische innovaties toegepast op sport sinds meer dan 30 jaar geleden.

Vanaf het begin, heeft Polar de industrie geleid door met de beste professionals wereldwijd te werken om de meest nauwkeurige en intelligente hartslagmeters voor trainingen te bieden, door functies te ontwikkelen die zich baseren op het meten van de hartslag. De unieke functies "Smart Coaching" van Polar evalueren de dagelijkse fitheidniveaus en begeleiden om elke sessie te optimaliseren door op het juiste intensiteitniveau te trainen.

Polar beschikt over een uitgebreid gamma aan geavanceerde producten met een innovatief ontwerp die, in combinatie met de accessoires, toepassingen en compatibele webservices een uitgebreid trainingssysteem vormen.

Dit alles zorgt ervoor dat Polar het merk bij uitstek is voor de meest veeleisende en toegewijde atleten die elke dag hun doelstellingen op een veilige en efficiënte manier proberen te bereiken.

Polar

Geschiedenis van Polar

Opgericht in 1997 en met het hoofdkantoor in Oulu (Finland), heeft Polar Electro de eerste hartslagmeter uitgevonden (draadloze hartslagmeter). Het bedrijf werkt nauw samen met sportieve overheidsinstellingen en -overheidsadministraties, en wordt algemeen erkend als de pionier en de wereldleider in hartslagmeters en GPS voor trainingen.

Vandaag zijn er 1200 mensen in dienst bij Polar, heeft het 26 filialen wereldwijd en distribueert het haar producten naar meer dan 35.000 vestigingen in meer dan 80 landen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de creatie van de meest innovatieve hartslagmeters voor trainingen wereldwijd en meer dan 30 jaar ongelooflijke wereldwijde primeurs zoals de toepassing van de unieke Smart Coaching-functies in haar hartslagmeters of de ontwikkeling van een eigen transmissietechnologie (WIND), is het merk Polar uitgegroeid tot leider in het gebied van technologie toegepast op sport.

Polar