Pafers

Pafers combineert de nieuwste mobiele technologie met de fitnessapparaten om de gebruikers een innovatieve ervaring te bieden dat van de work-out een leukere activiteit maakt.

Alles zien
Pafers

Pafers categorieën

Waarom Pafers kopen?

· De beste ontwerpen in consoles: Pafers ontwerpt consoles van de nieuwste technologie voor fitnessapparaten, zoals die voor hometrainers, ligfietsen, crosstrainers en loopbanden.

· Producten compatibel met iOs-apparaten: Alle consoles zijn compatibel met iOs-apparaten. Deze comptabiliteit vergroot de ervaring van de gebruiker op een heel positieve manier en biedt hem/haar onbeperkte mogelijkheden voor de work-out. Pafers is ook gekend voor de ontwikkeling van Apps om de ervaring van de gebruiker in homefitness nog meer te verrijken.

· Helpt om uw doelstellingen op een leuke manier te bereiken: Pafers opteert voor de combinatie van work-out en mobiele technologie, wat een leuke en boeiende ervaring biedt die de mensen aanmoedigt om aan sport te doen, fit te blijven en hun doelstellingen te bereiken.

Pafers

Geschiedenis van Pafers

Pafers werd opgericht in 2011 door een groep experts met jaren ervaring in de fitnessindustrie en de technologie. Haar passie voor lichaamsbeweging en mobiele technologie hebben ervoor gezorgd dat Pafers een unieke ervaring is voor de gebruikers.