Marcy

Marcy biedt een uitgebreide collectie workout- en fitnessapparaten voor thuisgebruik zoals krachtstations, gewichtbanken, en een uitgebreide categorie vrije gewichten en handgewichten. Producten die zowel gericht zijn op beginners als op geavanceerde gebruikers.

Alles zien
Marcy

Top producten Marcy

Marcy categorieën

Waarom Marcy kopen?

· Pionier in de ontwikkeling van bodybuilding- en fitnessapparaten voor thuisgebruik: Sinds 1946 was Marcy het eerste merk dat bodybuilding- en fitnessapparaten ontwikkelt voor thuisgebruik.

· Innovatie, kwaliteit, toegankelijkheid: Marcy wordt gekenmerkt door haar voortdurende innovatie in haar productengamma, de kwaliteit van de producten en de betaalbare prijzen.

· Stabiele en comfortabele producten: Haar producten bieden stabiliteit en comfort voor iedereen die fitnesstrainingen wil starten of voor diegene die thuis de oefeningen willen doen van het fitnesscentrum om zo hun homefitness te creëren.

Marcy

Geschiedenis van Marcy

Marcy werd opgericht in 1946 door Walter Marcyan met een zeer duidelijke visie op de voorgrond van het ontwerp van krachtapparaten: fitness toegankelijker maken voor iedereen.

Met buitengewone dynamiek en vastberadenheid boekte Walter succes in de ontwikkeling van nieuwe apparaten die de kracht- en fitnesstraining transformeerden van een gespecialiseerde discipline tot een toegankelijkere sportdiscipline voor iedereen. Hiermee was de basis voor de producten van Marcy gelegd als referentie voor alle homefitnessapparaten. En dankzij de rijke erfenis die Walter Marcyan heeft nagelaten, zijn toewijding en geloof in de voordelen van de techniek, heeft Marcy een duidelijke visie.

Marcy