Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

Iron Gym

Iron Gym ontwerpt eenvoudige producten van hoogwaardige kwaliteit om multifunctionele oefeningen uit te voeren waarmee het het beste kan halen uit elke training.

Alles zien
Iron Gym

Top producten Iron Gym

Iron Gym categorieën

Waarom Iron Gym kopen?

De Iron Gym producten zijn eenvoudig en exclusief voor huishoudelijk gebruik, en zijn ontworpen om het beste te halen uit elke workout en training. Deze accessoires zijn van uitstekende kwaliteit en zijn getest en goedgekeurd door duizenden detailhandelaren en miljoenen consumenten. Daarom geniet dit bedrijf van een legendarische status onder professionele atleten en fitnessliefhebbers wereldwijd.

Een van de populairste producten is de multifunctionele oefeningenstang van Iron Gym die het eigen uithoudingsvermogen van het lichaam gebruikt om sneller resultaat te boeken door effectieve en complete workouts. Dit accessoire biedt de mogelijkheid om pullups, push-ups, triceps- en bicepsoefeningen, enz. te doen, en bovendien heeft het ook het voordeel dat het, dankzij een aantal anti-slip gommetjes, kan verankerd worden in de deur om de work-out uit te voeren en het er daarna weer snel en eenvoudig kan worden uitgehaald zonder dat er een gat hoeft gemaakt te worden.

Iron Gym

Geschiedenis van Iron Gym

Het hoofdkantoor van Iron Gym bevindt zich in Finland en er werd er onlangs nog een geopend in Londen. Iron Gym heeft haar inspanningen in de afgelopen jaren geconcentreerd op haar uitbreiding naar de Europese markten toe, en daarom heeft het zich gewijd aan de voortdurende productie van nieuwe modellen om de catalogus van het merk uit te breiden.

Daarnaast is Iron Gym de belangrijkste sponsor van UCMMA.

MMA is een van de snelst groeiende sporten in de wereld en het wordt zelfs als een potentiële olympische sport gezien in toekomstige games.

Iron Gym