Van 15 Maart tot en met 1 April
10% EXTRA korting op alle Nordictrack apparaten. Kortingscode NT10

Hyperice

Hyperice is leider in de vervaardiging van compressie- en koelingsproducten met gepatenteerde luchtvrijgave en ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige cryotherapie-accessoires die pijn en spiersamentrekkingen helpen verminderen.

Alles zien
Hyperice

Hyperice categorieën

Waarom Hyperice kopen?

De cryotherapie is een revalidatietechniek die met behulp van koude de pijn vermindert en de spierkrampen vermindert. Door de temperatuur van de weefsels te verlagen, wordt de ontsteking van de aangetaste spieren vermindert en wordt het herstelproces versneld.

Hyperice beschikt over de enige hoogwaardige draagbare ijscompressie-apparaten op de markt. Elk van haar producten werd ontworpen om een optimale compressie te verstrekken aan een specifiek lichaamsdeel (elleboog, knie, enkel, rug, schouder, enz.), en daarom werd speciale aandacht besteed aan de vorm, instelling en functie. Deze revalidatie-accessoires die ontworpen zijn met de beste materialen en die voldoen aan de kwaliteitsnormen, worden wereldwijd erkend en gebruikt door sporters en topatleten zoals Blake Griffin, Lindsey Vonn, CJ Wilson of Rudy Gay.

Elk Hyperice-product bestaat uit twee delen: (1) Een ruimte waarin het ijs bewaard wordt (2) en een stuk dat vervaardigd werd uit compressiemateriaal dat het te behandelen gebied omringt.

Hyperice

Geschiedenis van Hyperice

Hyperice werd geboren uit de handen van Anthony Katz, een sport- en wetenschapsfan. Anthony, die zich bewust is over het feit dat het hebben van een gezond lichaam essentieel is voor de prestaties van elke sporter, besloot om een merk te creëren waarvan de producten de prestaties van de atleten zouden verbeteren door de hersteltijd te versnellen en blessures en spierpijn te verbeteren.

Met het oog op de ontwikkeling van de beste producten, begon Anthony Katz samen te werken met de beste atleten en coaches in de wereld om een lijn revalidatie-accessoires te creëren die zorgen voor een sneller herstel na zijn workouts en competities. Momenteel beschikt Hyperice over meer dan 1000 professionele atleten die hun producten gebruiken, en dit aantal blijft stijgen.

Hyperice