Cefar

Cefar is één van de meest ervaren Europese bedrijven in onderzoek en innovatie op het gebied van elektrotherapie wereldwijd, en biedt en garandeert de hoogste kwaliteit in elk van haar spierstimulatieproducten.

Alles zien
Cefar

Top producten Cefar

Cefar categorieën

Waarom Cefar kopen?

· Technologie en onderzoek in haar producten: Sinds 1975 begon Cefar met de ontwikkeling van haar producten met behulp van de bestaande technologie en medisch onderzoek in elektrotherapie.

· Biedt efficiënte behandelingen: Al vele jaren wordt elektrotherapie beschouwd als een alternatieve methode maar vandaag worden spierstimulatie en elektro-acupunctuur aanvaard door artsen en fysiotherapeuten. Dit is omdat gebleken is dat de elektrotherapie een volledig effectieve behandeling is zonder bijwerkingen.

· Houdt rekening met de behoeften van de klant: Aangezien Cefar haar eigen producten ontwikkelt, moet men de behoeften van haar klanten kennen en ermee rekening houden. En dat is de reden waarom heel wat van de innovaties en verbeteringen die zijn aangebracht aan de stimulatoren te wijten zijn aan het contact met de gebruikers, evenals aan het contact met artsen en fysiotherapeuten.

· Verscheidenheid van producten: Bij Cefar vinden we een grote verscheidenheid van producten, van draagbare TENS-stimulatoren die de klanten gemakkelijk in hun eigen huis kunnen gebruiken tot de geavanceerde klinische stimulatoren waarmee de therapeuten de behandelingen kunnen aanpassen aan de nieuwste inzichten.

· Gebruiksvriendelijke producten: Cefar vindt het heel belangrijk dat de producten zo eenvoudig mogelijk zijn in gebruik aangezien de tijd die nodig is om ze te gebruiken heel waardevol is, en het is die tijd die gebruikt moet worden voor de behandelingen en het contact met de patiënten, en niet bij de studie van de werking van het apparaat.

· Hoge kwaliteit: De TENS, elektrische spierstimulatoren en elektro-acupunctuurapparaten zijn van hoge kwaliteit en maken deel uit van een topsegment aangezien ze de strenge veiligheidseisen voor dit soort producten volgen en hun programma's gebaseerd zijn op het onderzoek en een bewezen ervaring voor de beste soorten stimulatie, frequenties, pulsduur en andere parameters voor een bepaalde behandeling.

Cefar

Geschiedenis van Cefar

Men zou kunnen denken dat het concept van de elektrostimulatie nieuw is maar eigenlijk wordt het al meerdere jaren gebruikt door fysiotherapeuten en atleten voor de spierversterking, het herstel en de revalidatie.

Cefar Medical heeft sinds 1975 de elektrotherapie ontwikkelt en sinds haar creatie heeft het al zijn inspanningen geconcentreerd op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van elektrotherapie. Een activiteit die het samen met en voor de gezondheidswerkers uitvoert, een samenwerking die een continue zoektocht inhoudt naar de beste kwaliteit in haar producten.

Deze producten vormen een categorie die uitgewerkt is volgens de hoogste normen van kwaliteit en design. Ze proberen altijd te voldoen aan de behoeften van de gebruiker.

Cefar