Tot 22 April
6% EXTRA korting op een selectie cardio, kracht en electrostimulatie producten. Kortingscode: EXTRA6

Bosu

Bosu begon als revolutionair product voor de fitnesswereld en dit bleek het begin te zijn voor een reis die nog steeds groeit, met nieuwe vormen en een nieuwe definitie van functionele training.

Alles zien
Bosu

Bosu categorieën

Waarom Bosu kopen?

· Verbetert de capaciteiten: Bosu vergroot de bewegingscapaciteiten, hermodelleert uw lichaam en versterkt de geest. Het betreft de toelating van de geest in beweging.

· Posturale controle: Vertrekt van de perceptie van de eigen positie en werkt om verbeteringen te verwezenlijken wat ons lichaamsevenwicht en het evenwicht van de spieren betreft, waardoor aandoeningen door het aannemen van onjuiste houdingen worden vermeden.

· Cardiovasculaire verbetering: Deze oefeningen bevorderen het gewichtsverlies. Bovendien, verhogen we door middel van aërobe activiteiten de kracht en het uithoudingsvermogen.

· Verbeteren van het evenwicht: Net zoals in het geval van houdingsregulatie, wordt de spierbalans van het lichaam verbetert en wordt ervoor gezorgd dat alle spiergroepen op evenwichtige wijze werken.

· Goede reputatie: Dankzij de hoge kwaliteit en efficiëntie in hun producten, zijn de producten van Bosu gekend in de hele sector omwille van hun kwaliteitsvolle producten.

· Perfectioneert verschillende vaardigheden: Biedt de meest geschikte accessoires om de verschillende vaardigheden te perfectioneren die nodig zijn voor de sportieve activiteiten. De training met Bosu garandeert de gebruiker dat hij/zij zijn/haar doelstellingen zal bereiken om fit te blijven en zich goed te voelen. Dankzij Bosu verkrijgt men zelfs een intelligente trainingsmethode die elk ander accessoire overstijgt.

· Zet zich in voor het milieu: Al van bij het begin is Bosu voorstander geweest voor het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen, recyclage en de verwijdering van giftige stoffen die het milieu schaden.

Bosu

Geschiedenis van Bosu

De "Bosu Balance", die uitgevonden werd door David Weck, maakte haar debuut in 2000 en groeide al snel uit tot één van 's werelds meest succesvolle producten voor fysieke training. Oorspronkelijk was BOSU een acroniem van "Both Sides Up", wat betekent dat het kon gebruikt worden aan beide zijden om te trainen, d.w.z. aan de concave en aan de platte kant.

De Bosu-producten zijn gekend in de fitnesssector voor hun verbetering van de flexibiliteit, voor hun verbetering van het evenwicht en hun verbetering van de cardiovasculaire oefeningen tijdens de trainingen, en zelfs voor hun revalidatie van letsels.

En dit verklaart waarom het succes en de sleutel van deze training in het evenwicht zitten want wanneer men deze training uitvoert op een instabiele basis kunnen we een deel van onze spieren tonen, vooral de buikspieren.

Bosu