Tot 23/12/2019
Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen

Body-Solid

Met meer dan 25 jaar ervaring in de fitnesssector is Body-Solid de leider op de markt van thuisgebruik en professionele trainingscentra. Ze beschikken over een heel complete lijn toestellen en accessoires voor kracht- en uithoudingstrainingen, van uitstekende kwaliteit en tegen de beste prijs.

Alles zien
Body-Solid

Top producten Body-Solid

Body-Solid categorieën

Waarom een Body-Solid kopen?

Body-Solid biedt een van de meest uitgebreide fitness- en krachtproductengamma's, een productenlijn voor thuis- en professioneel gebruik die o.a. krachtstations, Upper Body-machines, been ontwikkelaars en buik- en rugmachines, trainings- en krachtbanken, accessoires voor vrije gewichttraining en krachttraining, omvat. Deze producten zijn allemaal aan de strengste kwaliteitscontroles onderworpen waardoor ze erkend worden als de meest duurzame en betrouwbare producten op de markt.

Dankzij deze uitgebreide en zorgvuldige lijn met fitnessapparatuur en -accessoires, heeft Body-Solid tools voor de verschillende fysieke activiteiten die voldoen aan elke soort behoefte op alle trainingsniveaus. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich ook door haar garanties, die de beste op de markt zijn. Body-Solid ontwerpt en ontwikkelt namelijk producten die levenslang moeten meegaan.

Body-Solid

Geschiedenis van Body-Solid

Body-Solid werd opgericht in 1989 en heeft haar hoofdkantoor net buiten Chicago, in Forest Park (Illinois). Het bedrijf is uitgegroeid tot een synoniem van kwaliteit en tot een van de belangrijkste leveranciers van kracht -en fitnessapparaten op de markt. Met een duidelijk doel: ervoor zorgen dat haar klanten hun snelheid, kracht en vooral hun gezondheid verbeteren.

Momenteel verkoopt het bedrijf haar producten in meer dan 100 landen staat het wereldwijd bekend om het aanbieden van de beste garanties op de markt.

Body-Solid