Body-Solid Tools

Body-Solid Tools is een merk dat afgeleid is van Body-Solid, de toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige fitnessproducten voor thuisgebruik. Het merk beschikt over een uitgebreid gamma accessoires en tools met een innovatief design en ontwikkeld voor een lange levensduur die gebruikt worden bij de fitnessoefeningen.

Alles zien
Body-Solid Tools

Top producten Body-Solid Tools

Body-Solid Tools categorieën

Waarom een Body-Solid kopen?

Body-Solid biedt een van de meest uitgebreide fitness- en krachtproductengamma's, een productenlijn voor thuis- en professioneel gebruik die o.a. krachtstations, Upper Body-machines, leg developers en buik- en rugmachines, trainings- en krachtbanken, accessoires voor vrije gewichttraining en krachttraining, omvat. Deze producten zijn allemaal aan de strengste kwaliteitscontroles onderworpen waardoor ze erkend worden als de meest duurzame en betrouwbare producten op de markt.

Dankzij haar uitgebreide en zorgvuldige lijn fitnessapparatuur en -accessoires, heeft Body-Solid tools voor de verschillende fysieke activiteiten die voldoen aan elke soort behoefte op alle trainingsniveau. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich ook door haar garanties, die de beste op de markt zijn. Body-Solid ontwerpt en ontwikkelt namelijk producten die levenslang moeten meegaan.

Body-Solid Tools

Geschiedenis van Body-Solid

Body-Solid werd opgericht in 1989 en heeft haar hoofdkantoor net buiten Chicago, in Forest Park (Illinois). Het bedrijf is uitgegroeid tot een synoniem van kwaliteit en tot een van de belangrijkste leveranciers van kracht -en fitnessapparaten op de markt. Met een duidelijk doel: ervoor zorgen dat haar klanten hun snelheid, kracht en vooral hun gezondheid verbeteren.

Momenteel verkoopt het bedrijf haar producten in meer dan 100 landen en staat het wereldwijd bekend om het aanbieden van de beste garanties op de markt.

Body-Solid