Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Weegschaal Tanita BC545N
Bezorging 2-3 werkdagen
199,99 € 189,00 €

Weegschaal Tanita BC545N

Nummer 3 van de meest verkochte Lichaamsanalyse weegschalen
3 x kosteloos betalen in termijnen
199,99 € 189,00 €
63,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Gratis bezorging vanaf € 50

Weegschaal Tanita BC545N Tanita Tevens vetmeter is dit de meest innovatieve personenweegschaal voor analyse van het lichaam die aparte lichaamsdelen en vet weegt. Lichaamsanalyse weegschalen 545N/TA0041

Eigenschappen Weegschaal Tanita BC545N

 

Tanita BC-545N

De Tanita BC545N Segmental Body Composition Monitor meet niet zoals andere weegschalen met lichaamsanalyse slechts het onderlichaam, echter ook de arm- en rompsegmenten.


Hoe werkt het?

Je staat op vier elektroden en je pakt de hand-elektroden van de uitrekbare verbindingskabels. Via 8 hand- en voetelektroden zendt de Tanita weegschaal BC545N een signaal door het gehele lichaam.

Door middel van de Bio-Impedantie-Analyse wordt de elektrische weerstand op verschillende verbindingspunten gemeten: van voet tot voet, van hand tot hand, linker hand naar rechter voet, rechter hand naar linker voet en linker hand naar linker voet.

Deze gesegmenteerde meting, die voor armen, benen en romp aparte waarden vaststelt is zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat het lichaam 100% gedekt is. Een vergelijk met vorige meetgegevens is mogelijk (recall)
 
Wat is het InnerScan concept?

Tevens gaat de Tanita BC545N uit van het InnerScan concept en dit concept biedt een gedetailleerde kijk op uw gezondheid.

Naast spiermassa, percentage vocht en lichaamsvet beschikt de innovatieve weegschaal over meerdere exclusieve functies. Onder andere de botmassa, lichaamsbouw, orgaanvet en stofwisselingsleeftijd.

Tijdens het meten van de stofwisselingsleeftijd wordt tegelijkertijd de BMR van het lichaam vastgesteld. Deze waarde bepaalt met welke leeftijd het lichaam van de gebruiker overeenkomt. Is de aangegeven leeftijd hoger dan de eigenlijke leeftijd, dan raad de weegschaal aan de BMR door middel van sporten te verhogen.

Door een toename van sportieve activiteiten zal spierweefsel worden opgebouwd, hierdoor zullen meer calorieën worden verbrand waardoor de stofwisselingsleeftijd zal dalen. Bij het meten van orgaanvet wordt uitsluitend het lichaamsvet gemeten, dit is inclusief de vitale organen in romp en maag. Ook deze waarden zijn van belang omdat door een hogere waarde van het orgaanvet het risico op een hoge bloeddruk, hartaandoeningen en diabetes kan toenemen.


Extra's

De Tanita BC545N beschikt over een overzichtelijk 32mm LCD-display en een geheugen voor 4 personen en is bovendien ook geschikt voor het meten van kinderen. Op deze manier kunnen ouders vaststellen of het percentage lichaamsvet van hun kinderen (vanaf 5 jaar) zich in het gezonde gedeelte bevindt.

Een andere kenmerk van deze premium weegschaal van Tanita is de grafische weergave van het verloop, die naast alle gegevens het verloop in dagen weergeeft. Met één druk op de knop wordt het verloop in weken (52 weken) en maanden (36 maanden) weergegeven.


Eigenschappen

· Segmentele uitlezing van elk lichaamsdeel, arm, been en romp
Tanita-BC-545N-2

· Vetpercentage
· Vochtpercentage
· Orgaanvetwaarde
· Botmassa
· Ruststofwisseling
· Stofwisselingsleeftijd
· Spiermassa
· Fysieke conditie
· Atleetstand
· Gezonde range voor kinderen
· Vergelijking met vorige meetgegevens (recall)
· Weegvermogen 150 kg / 100 g indeling (tevens mogelijkheid tot wegen in lbs)
· Fraai uitgevoerd weegplateau
· Weergave vetpercentage 0,1% nauwkeurig
· Weergave lichaamsvocht 0,1% nauwkeurig
· 5 geheugentoetsen voor gegevensopslag van 5 personen
· Functie "alleen wegen"
· Gaststand
· Ook voor kinderen vanaf 7 jaar (i.v.m. bepalen vetpercentage)
· vergelijking van het gemeten lichaamsvetpercentage met de gemiddelde waarde van een overeenkomstig gezond persoon in dezelfde leeftijdscategorie


N.B.: Dit apparaat niet te gebruiken door personen die een inwendig elektronisch apparaat dragen, zoals bijv. een pacemaker. Deze weegschaal kan de werking van een dergelijk apparaat beïnvloeden.
 
 
Dé gids om uw lichaam beter te kennen

Productvergelijking Weegschaal Tanita BC545N

Vergelijk nogmaalsVergelijk nogmaals

Bezorgen Weegschaal Tanita BC545N

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • Voorraad7 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Betaalmogelijkheden Weegschaal Tanita BC545N

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Weegschaal Tanita BC545N

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  10 Vragen 10 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  10 Vragen
  is deze weegschaal ook geschikt voor gastmetingen? Of kunnen enkel de 5 bewaarde profielen metingen doen?Vraag van Steffi uit HerentalsWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Inderdaad is deze weegschaal geschikt om gegevens van maximaal 5 personen op te slaan.Beantwoord door fitnessdigital.com

  werkt dit ook met apple pc? of alleen windows?Vraag van yildirim uit amersfoortWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Nee, wij kunnen niet garanderen dat deze met Apple PC ook werkt. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Beste, ik ben zeer tevreden over de weegschaal Tanita BC545, maar vind het wel vervelend dat je de spiermassa niet in % ziet, want dan kan je dit niet vergelijken met de aangeven tabellen.. mvg Vraag van silvia vermote uit wevelgemWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Spiermassa is het totale gewicht van de hoeveelheid spieren in het lichaam, dat wordt inderdaad niet in % uitgedrukt. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Bij het wegen vraag ik me af wat een gezonde botmassa zou moeten zijn? Bij mij geeft hij 2. 7 aan en dat is niet geloofwaardig?.Vraag van Irene van Rijsewijk uit EindhovenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, De botmassa is het gewicht van alle botten in het lichaam. Gemiddeld gewicht botten: - vrouwen tot 50 kg: 2,0 kg - vrouwen van 50 kg tot 75 kg: 2,4 kg - vrouwen van 75 kg of meer: 3,0 kg - mannen tot 65 kg: 2,7 kg - mannen van 65 kg tot 95 kg: 3,3 kg - mannen van 95 kg of meer: 3,7 kg Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Mijn Tanita laat ineens geen KILO'S meer zien, maar LBS. Hoe krijg ik deze weer in de gewone normale kilostand? Graag hoor ik van u.Vraag van G.Wilmink uit NijmegenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Op de weegschaal zit de "gewicht veranderen" mogelijkheid, hierop kunt u drukken en dan kunt u van KG/LB/ST LB veranderen. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Wat wordt er nou precies gemeten bij het vochtpercentage? Is dit het gehalte binnen/buiten de cellen of beiden? Vraag van Wendy Bond uit volendamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Lichaamsvocht: het gewicht van het vocht wat het lichaam vast houdt. Lichaamsvocht %: het percentage vocht in het lichaam. Gezond vochtpercentage: - vrouwen tussen 45% en 60% - mannen tussen 50% en 65% WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Waarom meet hij alleen tussen de 12 en 50 jaar de metabolische leeftijd? Vraag van saskia de groot uit amstelveenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Omdat dit geen werkelijke leeftijd is. De metabolische leeftijd functie van de weegschaal berekent uw basale metabolisme (het minimale energieverbruik van een persoon die zich in een toestand van rust bevindt om alle organen doeltreffend te laten functioneren, zoals uw ademhalingsorganen, bloedvatenstelsel, zenuwstelsel, lever, nieren en andere organen ) en duidt de gemiddelde leeftijd aan die hiermee geassocieerd wordt. Als uw metabolische leeftijd hoger is dan uw werkelijke leeftijd, dan is dit een aanduiding dat u uw basale metabolisme moet toenemen. Meer lichamelijke activiteiten bouwen een gezond spierweefsel op en dit verbetert uw metabolische leeftijd. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  vet.water.botten.spieren.organen is gelijk aan totale gewicht?Hoe wordt de leeftijd berekend?Vraag van cobyvanleeuwen uit Den HaagWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, De Tanita BC545N Segmental Body Composition Monitor meet niet zoals andere weegschalen met lichaamsanalyse slechts het onderlichaam, echter ook de arm- en rompsegmenten. Botten: Geeft het gewicht van uw botten. Vet%: Dit is het vet dat rondom de belangrijkste organen in het bovenlichaam ligt.In %. Water%: in % De metabolische leeftijd wordt gemeten van 12 jaar t/m 50 jaar. De metabolische leeftijd functie van de weegschaal berekent uw basale metabolisme (het minimale energieverbruik van een persoon die zich in een toestand van rust bevindt om alle organen doeltreffend te laten functioneren, zoals uw ademhalingsorganen, bloedvatenstelsel, zenuwstelsel, lever, nieren en andere organen ) en duidt de gemiddelde leeftijd aan die hiermee geassocieerd wordt. Als uw metabolische leeftijd hoger is dan uw werkelijke leeftijd, dan is dit een aanduiding dat u uw basale metabolisme moet toenemen. Meer lichamelijke activiteiten bouwen een gezond spierweefsel op en dit verbetert uw metabolische leeftijd. Hopelijk helpt dit. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Wij hebben onlangs een weegschaal aangekocht, en ik vroeg me af hoe die "leeftijd" net berekend wordt. Mijn collega zegt dat dat de "organen leeftijd" is maar ik vind nergens terug in de handleiding hoe dat net werkt en vanwaar die leeftijd gehaald wordt. Danku, groetjes, InduVraag van Indu uit MechelenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, De metabolische leeftijd wordt gemeten van 12 jaar t/m 50 jaar. De metabolische leeftijd functie van de weegschaal berekent uw basale metabolisme (het minimale energieverbruik van een persoon die zich in een toestand van rust bevindt om alle organen doeltreffend te laten functioneren, zoals uw ademhalingsorganen, bloedvatenstelsel, zenuwstelsel, lever, nieren en andere organen ) en duidt de gemiddelde leeftijd aan die hiermee geassocieerd wordt. Als uw metabolische leeftijd hoger is dan uw werkelijke leeftijd, dan is dit een aanduiding dat u uw basale metabolisme moet toenemen. Meer lichamelijke activiteiten bouwen een gezond spierweefsel op en dit verbetert uw metabolische leeftijd. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Wat is het verschil met de BC601?Vraag van E Boonstra uit AlmeloWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  De functies zijn vergelijkbaar. Het verschil met de BC601 is dat bij dat model de resultaten op een SD-kaart opgeslagen kunnen worden en daarna in een Microsoft Excel spreadsheet uitgelezen worden.Beantwoord door FitnessDigital.com

  10 Vragen

  Beoordelingen van klanten over Weegschaal Tanita BC545N

  5 Sterren
  90 %
  (19)
  4 Sterren
  4 %
  (1)
  3 Sterren
  4 %
  (1)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  21 Klantbeoordelingen
  gemakkelijk in gebruik

  het is aan te raden om steeds rond hetzelfde tijdstip en moment te meten. vb na de sauna, na het sporten, niet 's morgens. Het vetpercentage schommelt verschrikkelijk, het kan zelfs 3% schelen 's morgens tegen 's avonds, dit roept wel vragen op wat de geloofwaardigheid betreft of misschien betere instructies over wat de oorzaak hiervoor kan zijn.

  fitnessdigital reageert

  Hallo, De waarden zijn verschillend op verschillende momenten van de dag, dit wordt afgestemd op uw metabolisme en is normaal. Tanita raadt aan de metingen vóór het avondeten te doen, en indien mogelijk steeds op hetzelfde tijdstip. Wineke

  • 12 van de 12 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  35
  3 Sterren3 Sterren
  ZEER GOED!

  Gebruiksvriendelijk en effectief voor in afslank en body-in-shape studio. Prijs/kwaliteit perfect. Handig dat je ook altijd een Guest kunt instellen. Gebruiksaanwijzing duidelijk. Kortom goede keuze. Bedankt.

  • 5 van de 5 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Meten = weten

  Eenvoudig te bedienen, goede en nauwkeurige weegschaal. Geeft betrouwbare waarden van het gewicht, spier- vet en vochtmassa en diverse andere waarden zoals BMI, visceraal vet en metabolische leeftijd. Onmisbaar voor de moderne mens anno 2013.

  • 4 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Weegschaal Tanita BC545N

  Fantastische weegschaal deze BC545N. Je kan er zoveel meer mee dan je alleen maar 'wegen'. Je kan er oa je vetmassa, spiermassa, vochtpercentage en visceraal vet mee berekenen maar dat is lang niet alles. Je kan er eveneens elk lichaamsdeel apart mee laten beoordelen. Wat het ook leuk maakt is dat je kan zien op welk conditieniveau je zit en wat je metabolische leeftijd is. Superproduct voor een superprijs!

  • 3 van de 3 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  zeer goede service

  correcte afhandeling en snelle service

  • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Prima service en scherpe prijzen

  Een weegschaal van Tanita bij Fitnessdigital gekocht omdat de prijs scherp is en de recensies goed! De Tanita BC545N is een prima weegschaal die diverse extra informatie "levert"; zoals BMI etc. Een goede professionele weegschaal.

  • 2 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  goed

  goed

  • 2 van de 3 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  zeer goed

  Als je de handleiding eenmaal volgt, kan je hier gemakkelijk weg mee. Enkel de aan en uit knop zit op een vervelende plaats, telkens als ik de weegschaal opneem gaat hij ongewenst aan of uit. Goede, gemakkelijke, complete weegschaal.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  snelle levering, voor de laagste prijs

  snelle levering, voor de laagste prijs. volgende keer weer www.fitnessdigtal.nl gr. Bennie

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Top machine

  Top machine

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Perfect

  Helemaal tevreden met de perfecte Weegschaal

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Top

  Online de goedkoopste en prima service. Product werkt goed!

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Weegschaal Tanita BC545N - Een must in huis die bijdraagt tot een ideaal beeld van uw lichaam

  Zeer tevreden. De weegschaal geeft een goede indicatie van hoe uw lichaam is opgebouwd, van vetpercentage tot spiermassa... Een aanrader om in huis te hebben.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Zeer goed

  Zeer tevreden over het product, correcte levering.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  prima apparaat

  Prima apparaat om het effect van je training te volgen

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC545N
  55
  5 Sterren5 Sterren
  21 Klantbeoordelingen