terug
YV05 V-bell
Bezorging 2-3 werkdagen
245,00 €

YV05 V-bell

Nummer 10 van de meest verkochte Halters
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
245,00 €
81,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

YV05 V-bell Tecnovita V-bell, halters met vibratie. Halters YV05

Eigenschappen YV05 V-bell

De YV05 V-bell van Tecnovita by BH verhoogt de voordelen van uw training met deze nieuwe gewichten met vibratie.

Na jaren van onderzoek is geconstateerd dat vibratie ofwel trillingen in combinatie met het training de resultaten van die training verbeterd.

Tecnovita by BH heeft daarom deze YV05 V-bell ontworpen voor sporters (van tennis en golf), personen die op het werk of thuis onderworpen zijn aan repetitieve bewegingen en iedereen die graag in vorm wil blijven.

De V-bell beschikt over een touchsensor die de verschillende intensiteiten van de trilling controleert, zodat u uw training aan uw behoeften kunt aanpassen en die zal dienen om uw lichaamssterkte te verhogen, vet te verminderen, spierpijn te verlichten en de bloedcirculatie te verbeteren.

De V-bell biedt een nieuwe vorm van het trainen om uw armen, schouders, pols en rug te versterken, exclusief voor u.Wat biedt de YV05 V-bell?
· Aanbevolen voor sporters (van tennis en golf), personen die op het werk of thuis onderworpen zijn aan repetitieve bewegingen en iedereen die graag in vorm wil blijven.
· Verhoogt lichaamssterkte, vermindert vet, verlicht spierpijn en verbetert bloedcirculatie.
· Stimuleert toning van het hele lichaam; armen, schouders en rug.
· Versterkt de stabiliteit van de benen.
· Intensieve training van armen, schouders en polsen.
· Verhoogd de elasticiteit en bewegingscapaciteit van het hele bovenlichaam.
· Verwarmd en ontspant uw spieren voor en na het sporten.
· Verhoogd de behendigheid van handen en vingers.

Inhoud YV05 V-bell:
· 2 onderstellen
· 2 opbergzakken
· 2 oplaadbare batterijen
· 2 polsbandjes
· Overzicht van trainingsoefeningen
· Training Pack

Technische specificaties:
· Gewicht halter 300 gr (zonder batterij)
· 2 vibratiefrequenties
· Gemakkelijk handmatig te bedienen van de vibratie met touchsensor
· Vibratiemotor van 9V (DC) - 1.500 rpm
· Werkt met oplaadbare batterijen
· Maximale oplaadtijd van 4 uur
· Inclusief batterijoplader
 

Productvergelijking YV05 V-bell

Bezorgen YV05 V-bell

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden YV05 V-bell

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over YV05 V-bell

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over YV05 V-bell

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening