Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg
Bezorging 2-3 werkdagen
68,99 € 62,09 €

Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg

Kerst - 10%
Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
68,99 € 62,09 €
Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg Weider Nutrition Wordt zeer snel omgezet en bezit minder dan 2% vet. Verschillende eiwitbronnen WJW.141301

Eigenschappen Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg


Om droge spiermassa op te bouwen en te onderhouden moet je je lichaam voorzien van een constante toevoer eiwitten van hoge kwaliteit. Eén enkele eiwitbron kan je daarmee  helpen, maar waarom zou je jezelf beperken tot slechts één bron, terwijl je kunt profiteren van 4 eiwitbronnen in één goed smakend product! Ervaar de krachtige eiwit supplementen van Weider Protein 80 Plus!

Weider Protein 80 Plus is een eersteklas eiwit supplement dat 4 hoogwaardige eiwitbronnen bevat die rijk zijn in spieropbouwende aminozuren. Dit supplement is speciaal ontworpen om je spieren te voorzien van een constante stroom eiwitten die tot 7 uur aanhoudt en je droge spiergroei en je spierherstel maximaliseert, zelfs tijdens je slaap!


Weider Protein 80 Plus bevat de volgende eiwitbronnen

· Wei Eiwit Concentraat- snel opneembaar eiwit dat droge spiergroei direct na consumptie activeert
· Gedroogde Ei Albumine –gemakkelijk opneembaar door het lichaam en bevat alle essentiële aminozuren die helpen spierweefsel te reconstrueren en spierafbraak te voorkomen.
· Calcium Caseïnaat en Melk Eiwit Isolaat – biedt voor langere periodes een langzame, maar gestage afgifte van spieropbouwende aminozuren aan je lichaam

Om de samenstelling nog meer te verbeteren is Weider Protein 80 Plus verrijkt met Vitaminen B6 en Calcium om spiervermoeidheid te verminderen en gezonde botten te ondersteunen.

Breng je eiwit supplementen naar een hoger niveau met Protein 80 Plus!


Aanwijzingen

30g poeder (2 twee eetlepels) met 300ml magere melk mixen


Vorm en smaak

Weider Protein 80 Plus - 2kg


Voedingswaarde informatie

  100 g
Energie: 1069kJ / 253Kcal
Eiwit 34,9g
Koolhydraten 16g
Vet 5,3g
Vitamine B6 0,7mg
Calcium 735mg

  Aminozuren per  100 g
Histidine* 2,5g
Isoleucine* 5,5g
Leucine* 2,2mg (138% RDA*)
Lysine* 8,2g
Methionine* 2,7g
Fenylalanine* 4,4g
Threonine* 5,0g
Tryptofaan* 1,5g
Valine* 6,3g
Arginine* 2,3g
Cysteïne 1,1g
Tyrosine  4,3g
Alanine 3,6g
Asparaginezuren 8,2g
Glutaminezuren 19,6g
Glycine 1,7g
Proline 8,2g
Serine 5,3g

* essentiële aminozuren


Overige Ingredienten

Calcium Caseinaat, Melk Eiwit Isolaat, Wei Eiwit concentraat, Gedroogd Ei Albumine, Met Eiwit Verrijkt Wei Poeder, Acesulfame K, Aspartaam, Bindmiddel (Guar Gom), Bindmiddel (Xanthan Gom), Antioxidant (Ascorbinezuur), Pyridoxine (B6), Beta Caroteen.

Productvergelijking Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg

Bezorgen Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Weider
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Weider garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Weider Nutrition Protein 80 Plus - 2kg

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening