Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen
terug
Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules
Bezorging 2-3 werkdagen
51,00 €

Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules

Nummer 4 van de meest verkochte Creatine monohydraat
Kerst
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  Weider Nutrition L-Carnitine - 45caps

  Weider Nutrition L-Carnitine - 45caps
  Gratis (1 st.) 24,90 €

  51,00 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules Weider Nutrition Is samengesteld om je te voorzien van dubbel gebufferde creatine om te garanderen dat het je spieren in tact bereikt en 100% klaar om zijn taak uit te voeren. Creatine monohydraat WJW.145200

  Aanbevolen: combineer met...

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  22,99 €

  Eigenschappen Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules


  Weider Maximum Krea-Genic is een betrouwbare bron van dubbel gebufferde creatine om je workout prestaties te maximaliseren en te genieten van maximale resultaten van spieropbouw.

  Creatine is een verbazingwekkend bestanddeel dat echt een plek verdient in je serie workout supplementen. Je kunt altijd de duurste creatineformule kopen die er is, maar je weet nooit of je lichaam die volledig kan opnemen en benutten om de gewenste resultaten te leveren.

  Maximum Krea-Genic is samengesteld om je te voorzien van dubbel gebufferde creatine om te garanderen dat het je spieren in tact bereikt en 100% klaar om zijn taak uit te voeren.


  Hoe werkt dubbel gebufferede creatine?

  De eerste buffer werkt door de creatine te beschermen, zodat het niet vernietigd wordt door de scherpe en zure omgeving van je maag als het naar het spijsverteringskanaal gaat.
  De tweede buffer beschermt creatine als het door de bloedstroom gaat. Het zorgt ervoor dat het volledig onbeschadigd is en in tact aan je spiercellen wordt afgegeven.
  Als de creatine eenmaal je spiercellen bereikt, kan het verbazingwekkend werk doen, zoals het verminderen van de opbouw van melkzuur in je spieren tijdens het trainen, waardoor je langer door kunt gaan met minimale vermoeidheidverschijnselen. Of het kan dienst doen als brandstof voor ATP productie en je ruwe kracht vergroten.

  Creatine hydrateert ook je spiercellen. Met gehydrateerde spiercellen zul je zien dat je spieren groter dan normaal lijken.

  Garandeer de volledige afgifte en opname van creatien in je spiercellen met niets anders dan Maximum Krea-Genic van Weider.


  Aanwijzingen

  Als voedselsupplement, neem 3-5 tabletten 2-4 keer per dag. Meng 1 portie (4 scoops) met 710 ml koud water of magere melk en drink tot 2 keer per dag.

  Drink 8 tot 10 glazen water per dag voor algemene goede gezondheid. Lees het gehele label voor gebruik en volg de verstrekte aanwijzingen.


  Vorm en smaak

  Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 Capsules


  Ingrëdienten

  Sodium Carbonaat, Gelatine, Antistollingsmiddel, Silica Dioxide, Magnesium Stearaat, Ascorbinezuur, Kleur: E124, E133, Titanium Dioxide (Kleurstof).


  Voedingswaarde informatie

   100 gPer portie
  Krea-Genic® 7820 mg 3412 mg
  · Creatine 68784 mg 3000 mg

  Productvergelijking Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules

  Bezorgen Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules

  • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Weider garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Weider Nutrition Maximum Krea-Genic - 240 capsules

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening