662.537 tevreden klanten

Weider Nutrition Carnitine speelt een belangrijke rol in vet oxidatie. Dranken 24xWJW.213406

Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

Nummer 2 van de meest verkochte Gewichtscontrole Dranken
Toppers
40,55 €

LevertijdBezorging 2 werkdagenNog 4 exemplaren beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Kies een van de aanbiedingen

Eigenschappen Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit


L-Carnitine Drink: Energy Drink met Carnitine

Alle atleten weten dat ze, om prestaties te leveren, energie nodig hebben, en dat resultaten afhankelijk zijn van de productie van deze energie door het lichaam. En aangezien vet de voornaamste energie brandstof voor spieren biedt, moet er gebruik worden gemaakt van uw lichaamsvet. Dat is waar carnitine van belang is. Carnitine speelt een belangrijke rol in vet oxidatie.

Carnitine kan het "vervoer" van vetzuren (de hoogste energiebrandstoffen) naar de cellen versnellen voor de productie van energie - zonder stimulerende middelen. Zonder Carnitine kunnen deze vetten niet verbrand worden voor de aanmaak van energie; in plaats daarvan worden ze opgeslagen in het lichaam als vetten en triglyceriden.


Vorm en smaak

24 x Weider L-Carnitine Drink 1000mg - 500ml / Lemon-Starfruit


Voedingswaarde informatie

 100 ml500 ml
Energie 10,4 kJ/ 2,4 Kcal 52 kJ/ 12 Kcal
Vet < 0,1 g < 0,1 g
Koolhydraten < 0,1 g < 0,1 g
Eiwit 0,2 g 1 g
Zout 0,02 g 0,1 g
L-Carnitine 200 mg 1000 mg

Andere producten gerelateerd aan Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

Bezorgen Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Bancontact

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Weider garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

  Beoordelingen van klanten over Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Weider Nutrition L-Carnitine Drink 1000mg - 24 x 500ml lemon starfruit

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.