terug
Weegschaal Tanita BC-543
3-5 werkdagen
129,00 € 78,90 €

Weegschaal Tanita BC-543

Aanbieding - 39%
129,00 € 78,90 €

Gratis bezorging vanaf € 50

Weegschaal Tanita BC-543 Tanita Voor de hele familie die niet alleen gewicht willen meten, maar ook lichaamsvet, watermassa, metabolisme, stofwisseling leeftijd, spiermassa en botmassa. Lichaamsanalyse weegschalen 543/TA0012

Eigenschappen Weegschaal Tanita BC-543
De Tanita BC-543 beschikt over een functie waarmee je veel informatie over je lichaam kunt analyseren.


Dit model komt inclusief de 'Adults en Childrens healthy body fat ranges' wat het tot de ideale wegschaal maakt voor de hele familie.Eigenschappen:

· Vergelijking met vorige meetgegevens (recall)
· Orgaanvetwaarde
· Botmassa
· Ruststofwisseling
· Stofwisselingsleeftijd
· Spiermassa
· Fysieke conditie
· 'Atleet' en 'kind' standen
· Transparante elektroden
· Weegvermogen 150 kg / 100 g indeling
· Fraai uitgevoerd weegplateau
· Weergave vetpercentage 0,1% nauwkeurig
· Weergave lichaamsvocht 0,1% nauwkeurig
· 4 geheugentoetsen voor gegevensopslag van 4 personen
· Functie "alleen wegen"
· Gaststand
· Ook voor kinderen vanaf 7 jaar (i.v.m. bepalen vetpercentage)
· Vergelijking van het gemeten lichaamsvetpercentage met de gemiddelde waarde van een overeenkomstig gezond persoon in dezelfde leeftijdscategorie


N.B.: Dit apparaat niet te gebruiken door personen die een inwendig elektronisch apparaat dragen, zoals bijv. een pacemaker. Deze weegschaal kan de werking van een dergelijk apparaat beïnvloeden.
 


Dé gids om uw lichaam beter te kennenProductvergelijking Weegschaal Tanita BC-543

Bezorgen Weegschaal Tanita BC-543

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bezorging 3-5 werkdagen

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Betaalmogelijkheden Weegschaal Tanita BC-543

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Weegschaal Tanita BC-543

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  6 Vragen 6 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  6 Vragen
  Ik heb begrepen dat er verschillende manieren zijn om viscerale vet aan te geven. Dus op de ene Weegschaal is dat een schaal van 1- 59 op een andere 1-9. Hoe wordt de schaal aangegeven op deze Tanita?Vraag van M.Verbrugge uit HeusdenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Viscerale vetwaarde is het percentage vet dat zich in de buikholte en rondom de vitale organen in de onderbuik bevindt. Gezond viscerale vetwaarde: tussen de 1 en 12. Wanneer de viscerale 13 of hoger is (de weegschaal waardeert tot maximaal 59), is de hoeveelheid viscerale vetwaarde ongezond. Meer bewegen en het volgen van een dieet is dan aan te bevelen. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Beste, ik ben erover aan het denken deze weegschaal te kopen, en ik ben specifiek op zoek naar een weegschaal die niet alleen gewicht, spiermassa, botmassa en water weergeeft, maar ook aangeeft hoe het met de stofwisseling gesteld is. Aangezien bij mijn bodyscan bij het afvalcentrum is vastgesteld dat die bij mij zo goed als stil ligt. En ik wil die nu proberen verhogen, en dus ook in de gaten houden via een weegschaal. Geeft dit type weegschaal dus de stofwisseling weer? Alvast bedankt voor uw antwoord!Vraag van Truyen Kim uit NeeroeterenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Nee, helaas niet. Dit is wat de weegschaal aangeeft: · Orgaanvetwaarde · Botmassa · Ruststofwisseling · Stofwisselingsleeftijd · Spiermassa · Fysieke conditie · Weergave vetpercentage 0,1% nauwkeurig · Weergave lichaamsvocht 0,1% nauwkeurig · Vergelijking van het gemeten lichaamsvetpercentage met de gemiddelde waarde van een overeenkomstig gezond persoon in dezelfde leeftijdscategorie Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Bedankt voor uw uitleg maar de vraag is wat zijn de boven en onder waarden van ons vet;vocht; in getallen uitgedrukt enz. B V D Vraag van H G Scholte uit BlijhamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Ik denk dat u niet goed begrepen heeft hoe Tanita werkt; er zijn geen exacte waarden. De waarden zijn persoonlijk en zijn verschillend op verschillende momenten van de dag, dit wordt afgestemd op uw metabolisme en is normaal. Tanita raadt aan de metingen vóór het avondeten te doen, en indien mogelijk steeds op hetzelfde tijdstip. Maar er zis geen maximale en minimale waarde. Tanita kijkt naar de samenstelling van de verschillende componenten van uw lichaam. Ik zal proberen aan grafieken te komen en deze via de email naar u toesturen, zodat u kunt vergelijken. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  Wij zijn al jaren in bezit van een Tanita BC-543.De vraag is wat zijn de waarden van ons vetgehalte vochtgehalte BMI botmassa en het gewicht. Graag uw antwoord per imailVraag van H G Scholte uit BlijhamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, De waarden worden op de volgende manier bekeken: Botten: Geeft het gewicht van uw botten. Vet%: Dit is het vet dat rondom de belangrijkste organen in het bovenlichaam ligt.In %. Water%: in % De metabolische leeftijd wordt gemeten van 12 jaar t/m 50 jaar. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Waar kan ik mijn weegschaal Tanita BC-543 (is gevallen) laten controleren/repareren?Vraag van H van Dierendonck uit HoofddorpWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Graag even contact opnemen met klantenservice@fitnessdigital.nl met uw ordernummer, dan laten wij u even weten hoe de reparatie in zijn werk gaat.Beantwoord door FitnessDigital.com

  Kan ik dergelijke weegschaal laten repareren? In geval van: waar?Vraag van Louage mieke uit Moorslede 8890Weet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Graag ontvangen wij van u een ordernummer op klantenservice@fitnessdigital.nl en dan nemen wij even contact met u op over de mogelijke reparatie van de weegschaal.Beantwoord door FitnessDigital.com

  6 Vragen

  Beoordelingen van klanten over Weegschaal Tanita BC-543

  5 Sterren
  90 %
  (18)
  4 Sterren
  10 %
  (2)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  20 Klantbeoordelingen
  superfantastisch

  Het product is van geweldige kwaliteit en ik werk er dagelijks mee (voedingsadviseur). Duidelijk en overzichtelijk en makkelijk te bedienen voor iedereen. Het heeft een uitgebreide en duidelijke gebruiksaanwijzing wat zeer handig is zeker als je er nog nooit mee hebt gewerkt. Het is prima verpakt en makkelijk mee te nemen. Dit product is kwaliteit en bied zekerheid en nog voor een leuke prijs ook. Een echte aanrader dus !

  • 18 van de 18 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Weegschaal Tanita BC543

  Wij zijn zeer tevreden over deze weegschaal. Er zitten vele mogelijkheden op (wegen van gewicht, vetgehalte en spiermassa, gerelateerd aan leeftijd en lengte) en is gemakkelijk in het gebruik (ook mbt het instellen van meerdere personen, waarvan hij de voorgaande wegingen opslaat in het geheugen). Ondanks dat deze wat duurder is,is het toch een echte aanrader.

  • 4 van de 4 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  aanrader

  Aanrader!

  • 2 van de 5 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Doorslaggevende kwaliteit

  Een weegschaal van doorslaggevende kwaliteit is de TANITA BC543. Gewoon doen dus.

  • 2 van de 5 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  blij met de weegschaal

  wij zijn blij met de weegschaal. hij voldoet uitstekend bij ons advies aan onze klanten.

  • 2 van de 3 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Perfect product

  Ik heb er veel plezier van, hij werkt perfect. Als ik nog iets nodig heb zijn jullie de eerste waar ik kijk. Service staat hoog bij jullie in het vaandel.

  • 1 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Beoordeling levering Tanita BC543

  Fitness Digital heeft geheel conform de aangegeven levertijden gehandeld. Het pakket was netjes verpakt en is binnen 24u ongeschonden gearriveerd. De weegschaal wordt naar volle tevredenheid gebruikt. Bedankt!

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  45
  4 Sterren4 Sterren
  goeie weegschaal

  Goeie weegschaal met veel functies voor zijn geld zeker de moeite.

  • 1 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Weegschaal Tanita BC543

  Makkelijke bediening en hij ziet er ook nog eens mooi uit Hier gaan we veel plezier aan hebben tijdens onze afvalrace!

  • 1 van de 2 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  hele fijne en betrouwbare weegschaal

  weegschaal die doet wat hij beloofd! Ga ook naar voedingsconsulente die ook een weegschaal van Tanita heeft, maar wel eentje van 1500euro. Krijg dezelfde resultaten!

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Prima weegschaal!

  Ik zocht een weegschaal waarbij je makkelijk gegevens bij kan aflezen. Ik heb m gevonden in deze Tanita! Zeer duidelijk en makkelijk in gebruik. En voor de prijs kun je m niet laten liggen. Binnen 3 dagen binnen, geen klachten.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Prima weegschaal!

  Gewoon niks mis mee! Veel functies, fraai design en goede prijs! Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Duidelijke en nauwkeurige weegschaal

  Duidelijke en nauwkeurige weegschaal voor het hele gezin!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Scherpe prijs en snelle levertijd; goede orderinformatie per email.

  28 oktober Weegschaal Tanita BC-543 besteld. 2 dagen later in huis, zoals op de website was aangegeven.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Topproduct

  Mooi product tegen een mooie prijs en vele handige functies.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Weegschaal Tanita BC-543
  55
  5 Sterren5 Sterren
  20 Klantbeoordelingen