terug
Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1
Bezorging 2-3 werkdagen
33,99 €

Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1

Nummer 5 van de meest verkochte Aminozuur Glutamine
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  33,99 €

  Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

  Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1 Victory Als je leven op de sportschool heilig voor je is, geef dan niet minder dan je kan. Weider L-Glutamine geeft je de beste formule voor spierontwikkeling en droge spiermassa Glutamine WVS.111300

  Aanbevolen: combineer met...

  Victory Neo Isolate Whey 100 CFM

  Victory Neo Isolate Whey 100 CFM

  74,49 €67,99 €
  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  22,99 €

  Eigenschappen Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1


  Als je leven op de sportschool heilig voor je is, geef dan niet minder dan je kan. Weider L-Glutamine geeft je de beste formule voor spierontwikkeling en droge spiermassa – zelfs als je een dieet volgt!

  L-Glutamine is een aminozuur dat voornamelijk in spierweefsel wordt aangetroffen en dat een belangrijke rol speelt bij het trainen van de spieren, het draagt bij aan de ontwikkeling ervan.

  L-Glutamine bevat een combinatie van voordelen die perfect voor je spieren zijn:

  · Bevordert een anti katabole werking in je spiercellen
  · Stimuleert eiwitsynthese, versnelt het vermogen van de spier om te regenereren en te herstellen
  · Helpt bij de natuurlijke productie van groeihormoon
  · De cellen nemen toe in volume, bevorderen spiermassa winst
  · Dragen bij aan uithoudingsvermogen van de spieren
  · Spaart de glycogeenvoorraad
  · Beschermt het immuunsysteem

  Train met meer kwaliteit en neem verbeterde resultaten waar met L-Glutamine van Weider.

  Aanwijzingen L-Glutamina:

  Neem 1 portie (5 gr met water) bij het ontbijt en de tweede portie onmiddellijk na het trainen. Voor een man van 80 kg is 10 gr poeder per dag de aanbevolen hoeveelheid. Verhoog de portie bij een hoger lichaamsgewicht.

  Formaat:

  2 x Victory L-Glutamine 300gr

  Voedingswaarde informatie:
  Portiegrootte: 1 lepel (5 g)
  Aantal Porties: 60
    Per portie % Dagelijke Waarde
  Energie 85 kj *
  Energie 20 kcal *
  Eiwit 5 g 10%
  Koolhydraten 0 g *
  Vet 0 g *
  Vezel 0 g *
  L-Glutamine 5 g *


  Waarschuwingen:

  Buiten bereik van kinderen houden. Voedselsupplementen mogen niet gebruikt worden als plaatsvervanger van een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Keuringsdienst van Waren en Medicijnen. Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

  Let op: Het wordt aanbevolen een arts of voedingsdeskundige te raadplegen als u niet zeker bent over het gebruik van dit product.
  Productvergelijking Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1

  Bezorgen Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Victory garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Victory L-Glutamine 300gr Speciale Aanbieding 1+1

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening