Uitverkoop
terug
Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)
Bezorging 2 werkdagen
49,23 € 33,88 €

Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)

Uitverkoop - 31%

  Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

  Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6) Victory Endurance Total Recovery 750gr banaan + ISO-Energy 900gr citroen + MgB6 Voordeelpakket 4175 + 4169 + 2809

  Aanbevolen: combineer met...

  Victory Endurance Total Recovery - 750gr

  Victory Endurance Total Recovery - 750gr

  Smaak: Watermeloen
  22,99 €20,69 €
  Victory Endurance Iso Energy - 900g

  Victory Endurance Iso Energy - 900g

  Smaak: Ice Blue
  16,99 €15,29 €

  Eigenschappen Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)


  This pack includes

  · Victory Endurance Total Recovery - 750gr banaan
  · Victory Endurance ISO-Energy - 900gr citroen
  · Victory Endurance MgB6 - 90 capsules


  Total Recovery

  Total Recovery
  doet zijn naam eer aan – 100 % spierherstel na een intensieve training!
  Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig, vooral na een zware training. Als je die behoefte aan voedingsstoffen van je lichaam verwaarloost, zijn al die uren van training eigenlijk voor niets. Total Recovery bevat alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft voor een snel herstel en om je voor te bereiden op je volgende training.

  Total Recovery
  bestaat uit een snelwerkend Optimum Carbo-Eiwit Complex van dextrose en wei eiwit. Dit complex wordt snel door het lichaam opgenomen en gebruikt om de spierglycogeen voorraad aan te vullen en de spiereiwit synthese te activeren. Total Recovery bevat rijke hoeveelheden BCAA’s (Branched Chain Aminozuren) die spierregeneratie versnellen en vermoeidheidsgevoelens minimaliseren.
  Een post-workout supplement is niet compleet zonder Glutamine. Total Recovery biedt effectieve hoeveelheden L-Glutamine en Glutamine peptiden om spierreparatie en versterking van je immuunsysteem te bevorderenen om vermoeidheid te voorkomen.

  Total Recovery
  helpt niet alleen om de energievoorraad te herstellen – het bevat ook belangrijke mineralen zoals Calcium, Magnesium, Mangaan, IJzer, Zink en Jodium, om de juiste elektrolytenbalans in je lichaam terug te brengen. Deze mineralen helpen dehydratatie voorkomen en garanderen een optimale spierfunctie.
  Bovendien bevat Total Recovery een serie belangrijke vitaminen die een uitstekende dagelijkse gezondheid en welzijn bevorderen. Deze vitaminen verhogen je energie en bieden ontgiftende ondersteuning bij het neutraliseren van vrije radicalen die spierherstel afremmen.

  Laat je post workout behoeften over aan Total Recovery en ervaar spierreparatie, regeneratie en herstel zoals nooit tevoren!


  Inhoud en smaak

  Victory Endurance Total Recovery - 750gr / Banaan
   

  Iso Energy

  Uithoudings Atleten hebben andere behoeften dan bodybuilders. ISO Energy is het geheime wapen voor uithoudingsatleten. Het biedt langdurige energie, optimale hydratatie en prestaties die een kampioen waardig zijn!

  Als je brandstof opraakt in het midden van je training of wedstrijd is dat geen leuke ervaring. ISO Energy biedt je een Carbo Optimum Complex dat bestaat uit eenvoudige en complexe koolhydraten (malt dextrine, dextrose en fructose) als bron van onmiddellijke en langdurige energie, om je lichaam van brandstof te voorzien voor de duur van je training en om je naar de eindstreep te halen.
  Je lichaam verliest veel vocht en elektrolyten via transpiratie als je traint. ISO Energy is ontworpen om je lichaam snel weer van vocht te voorzien en de elektrolytenbalans te herstellen met de rijke inhoud van mineralen (Calcium, Kalium, Magnesium, Sodium en Chloride). Deze mineralen werken samen bij het regulieren van spiersamentrekkingen en reflexen, het versnellen van het glucosetransport naar je spiercellen en het opkrikken van je ATP-productie (Adenosine Trifosfaat) voor meer spierenergie.

  Om te helpen je spieren te bewaren, biedt ISO Energy effectieve hoeveelheden L-Glutamine. Dit aminozuur versnelt je spierherstel en activeert het immuunsysteem, zodat je je kunt voorbereiden op weer een volgende dag met zware lichamelijke oefeningen. ISO Energy bevat bovendien Vitamine C voor extra ondersteuning voor het immuunsysteem en bescherming tegen vrije radicalen die schade kunnen toebrengen aan je spierherstel.

  Voor serieuze uithoudingsatleten zijn isotone drankjes vol suiker niet voldoende. Als je maximale rehydratie nodig hebt, moet je ISO Energy nemen!


  Inhoud en smaak

  Victory Endurance ISO-Energy - 900gr / Citroen


  MgB6

  MGB6
  staat voor Magnesium B6 en is een product van Joe Weider's Victory Endurance. Dit product is een geavanceerd Magnesiumsupplement dat speicaal ontworpen is voor atleten wiens spieren langere tijd aanzienlijk belast worden, zoals renners, fietsers en triatleten.

  Magnesium helpt om je spieren beter samen te trekken en te ontspannen. Hierdoor krijg je geen last van spierkramp, verminder je spierpijn en herstel je snel na een lange, veeleisende training. Eenvoudig gezegd, Magnesium helpt uithoudingsatleten snel te herstellen en beter te presteren. Behalve met Magnesium, is MGB6 ook versterkt met vitamine B6. Waarom?

  Vitamine B6 is een fundamentele vitamine die essentieel is voor de juiste werking van het zenuwstelsel (wat alles in je lichaam regelt). Vitamine B6 werkt synergistisch samen met magnesium en streeft ernaar de connectie tussen geest en lichaam te verbeteren. Bovendien zal de combinatie van deze twee voedingsstoffen je prestaties verbeteren, zorgen dat je geen spierkrampen en spierpijn krijgt en een sneller herstel bevorderen. Op deze manier ben je de volgende dag op meer en meer voorbereid.

  Joe Weider's MGB6 is een hoog absorbeerbare formule die het beste van magnesium en vitamine B6 samenvoegt. Het is het ideale magnesium-B6 supplement voor sneller spierherstel en verbeterde sportieve prestaties.


  Aanwijzingen

  Neem dagelijks 3 capsules voor het slapen gaan.
   

  Productvergelijking Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)

  Bezorgen Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)

  • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
  • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Victory Endurance Pack Total Endurance (Total Recovery + Iso Energy + MgB6)

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening