Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Victory Endurance Iso Energy - 900g
Bezorging 2-3 werkdagen
16,99 €

Victory Endurance Iso Energy - 900g

Nummer 8 van de meest verkochte Isotone sportvoeding
16,99 €

Gratis bezorging vanaf € 50

Victory Endurance Iso Energy - 900g Victory Endurance Biedt je een Carbo Optimum Complex dat bestaat uit eenvoudige en complexe koolhydraten als bron van onmiddellijke en langdurige energie. Isotone sportvoeding WVE.101106

Aanbevolen: combineer met...

Victory Endurance Total Recovery - 750gr

Victory Endurance Total Recovery - 750gr

22,99 €

Eigenschappen Victory Endurance Iso Energy - 900g


Uithoudings Atleten hebben andere behoeften dan bodybuilders. ISO Energy is het geheime wapen voor uithoudingsatleten. Het biedt langdurige energie, optimale hydratatie en prestaties die een kampioen waardig zijn!

Als je brandstof opraakt in het midden van je training of wedstrijd is dat geen leuke ervaring. ISO Energy biedt je een Carbo Optimum Complex dat bestaat uit eenvoudige en complexe koolhydraten (malt dextrine, dextrose en fructose) als bron van onmiddellijke en langdurige energie, om je lichaam van brandstof te voorzien voor de duur van je training en om je naar de eindstreep te halen.

Je lichaam verliest veel vocht en elektrolyten via transpiratie als je traint. ISO Energy is ontworpen om je lichaam snel weer van vocht te voorzien en de elektrolytenbalans te herstellen met de rijke inhoud van mineralen (Calcium, Kalium, Magnesium, Sodium en Chloride). Deze mineralen werken samen bij het regulieren van spiersamentrekkingen en reflexen, het versnellen van het glucosetransport naar je spiercellen en het opkrikken van je ATP-productie (Adenosine Trifosfaat) voor meer spierenergie.

Om te helpen je spieren te bewaren, biedt ISO Energy effectieve hoeveelheden L-Glutamine. Dit aminozuur versnelt je spierherstel en activeert het immuunsysteem, zodat je je kunt voorbereiden op weer een volgende dag met zware lichamelijke oefeningen. ISO Energy bevat bovendien Vitamine C voor extra ondersteuning voor het immuunsysteem en bescherming tegen vrije radicalen die schade kunnen toebrengen aan je spierherstel.

Voor serieuze uithoudingsatleten zijn isotone drankjes vol suiker niet voldoende. Als je maximale rehydratie nodig hebt, moet je ISO Energy nemen!


Inhoud en smaak

Victory Endurance ISO-Energy - 900gr / Citroen


Aanwijzingen

Bij trainingen van minder dan een uur, raden we aan om een portie 30 minuten voor de training in te nemen, teneinde een juist niveau van energie en elektrolyten tijdens het trainen te garanderen.


Voedingswaarde Informatie

  por 100g por 30g
Energie 1555 kJ/ 366 Kcal 667 kJ/ 110 Kcal
Eiwit 4,5 g 1,4 g
Koolhydraten 87 g 26 g
Vet 0 g 0 g
Vezel < 1 g < 1 g
Sodium 0,6 g 0,18 g
Vitamine C 250 mg 75 mg (93,75%*)
Calcium 340 mg 100 mg (12,5%*)
Kalium 585 mg 175,5 mg (8,8%)
Magnesium 555 mg 166,5 mg (44,4%*)
Chloride 788 mg 236,4 mg (29,55%*)
L-Glutamine 4,4 g 1,2 g
*% Dagelijke Waarde


Overige Ingredienten

Carbo Optimum Complex (Malt dextrine, Dextrose, Fructose), L-Glutamine, Mineralen Mix (Sodium Chloride, Magnesium Hydroxide, Dikalium Fosfaat, Calcium Carbonaat), Zuur: Citroenzuur; Smaakstoffen Vitamine C (als Ascorbinezuur), Kleur: E131


Waarschuwingen

Raadpleeg een arts als je behandeld of gediagnosticeerd bent of een familie geschiedenis hebt van een medische aandoening, of als je voorgeschreven of zelfhulp medicijnen gebruikt, waaronder bloedverdunners. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele, droge plek. Deze verklaringen zijn niet geevalueerd door de Keuringsdienst voor Waren en Medicijnen. Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

Productvergelijking Victory Endurance Iso Energy - 900g

Vergelijk nogmaalsVergelijk nogmaals

Bezorgen Victory Endurance Iso Energy - 900g

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • Voorraad8 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Weider
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden Victory Endurance Iso Energy - 900g

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Victory Endurance Iso Energy - 900g

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Victory Endurance Iso Energy - 900g

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening