Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn
terug
Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr
Bezorging 2-3 werkdagen
42,96 €

Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

Nummer 6 van de meest verkochte Cafeïne gels
Bezorging 2-3 werkdagenNog 4 exemplaren beschikbaar!
42,96 €

Gratis bezorging vanaf € 50

Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr Victory Endurance Is een Gel formule die gemakkelijk in te nemen en te verteren is. Cafeïne gels 24xWVE.124372

Eigenschappen Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

 
Voor atleten die meer energie willen, is er niets beter of niets eenvoudiger dan Weider Boost Gel Caffeine.

Boost Gel Caffeine is een Gel formule die gemakkelijk in te nemen en te verteren is. Boost Gel biedt de lichamelijke en geestelijke energie die je lichaam nodig heeft om je doelen te bereiken.

Ideaal om voor, tijdens en na de training in te nemen, Boost Gel Caffeine bevat een krachtige en gebalanceerde combinatie van verschillende voedingsstoffen die sportprestaties helpen, vermoeidheid verminderen en metabolisme optimaliseren:

 • Complex Carb Optimum: een mengsel van koolhydraten met drie verschillende glyceme indexen (hoog, middel en laag) in de verhouding 01:02:01. Helpt glycemische pieken voorkomen en geeft constant langdurige energie af tijdens training.
 • Cafeïne en Guarana: stimuleren het centrale zenuwstelsel, verbeteren het concentratievermogen
 • L-Arginine: verhoogt de bloedstroom zodat de spieren meer voedingsstoffen en zuurstof tot hun beschikking hebben. Dit draagt ook bij aan de verwijdering van gifstoffen in het lichaam, zoals vrije radicalen die spier output in gevaar brengen.
 • Taurine: beschermt het hart, helpt het uithoudingsvermogen te verbeteren en verhoogt de opname van andere voedingsstoffen
 • Mineralen (kalium, magnesium, sodium en chlorine): herstellen de elektrolytenbalans om juiste hydratatie te handhaven en zorgen voor de juiste reactie van de spieren
 • Vitaminen B1 en B6: belangrijk voor het metabolisme van eiwittenen koolhydraten

Een uniek mengsel dat gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen is. Boost Gel Caffeine is de energieoplader van Weider die je lichaam nodig heeft voor maximale prestaties.


Gebruik


Drink een zakje gevolgd door 200 ml water vóór of tijdens intensieve lichaamsbeweging.


Inhoud en Smaak

24 x Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 42g / Red Energy


Ingrediënten

Koolhydraten(maltodextrine, Fructose, Dextrose), Water, minerale Mix (magnesiumcarbonaat, kaliumchloride, natriumchloride), natuurlijke Guarana-Extract, citroenzuur, aromatiserende, L-Arginine, Taurine, bewaarmiddel (van kaliumsorbaat), cafeïne, vitaminen (B1, B6)...


Voedingswaarde Informatie

   Per 100g Per 42g
Energie  978 kJ / 230 kcal 410,76 kJ/ 96,6 Kcal
Vet  0 g 0 g
Koolhydraten  57,2 g 24 g
Eiwit 0,30 g 0,13 g
Sodium 375 mg 157,5 mg
L-Arginine 180 mg 76 mg
Taurine 119 mg 50 mg
Cafeïne 144 mg 60 mg
- Guarana 58 mg 20 mg
Kalium 219 mg (4,6%*) 92 mg (4,6%*)
Magnesium  150 mg 40%*) 63 mg (16,8%*)
Vitamine B6 2 mg (142,8%*) 0,84 mg (60%*)
Vitamine B1 2 mg (181,8%*) 0,84 mg (73,3%*)
*% Dagelijke Waarde  

Productvergelijking Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

Bezorgen Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Weider
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Victory Endurance Energy Boost Gel + Caffeine - 24 x 42gr

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening