terug
Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry
Bezorging 2-3 werkdagen
42,96 € 36,52 €

Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry

Bezorging 2-3 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!
42,96 € 36,52 €
Victory Endurance Een ideale combinatie in gel vorm, met eenvoudige en complexe koolhydraten, aminozuren, elektrolyten en vitaminen voor een beter uithoudingsvermogen tijdens de training. Cafeïnevrije gels 24xWVE.103177-277

Eigenschappen Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry


 • Geavanceerde formule vvor een beter uithoudingsvermogen.
 • Onmiddellijke energie.
 • Sterkte-Herstel-ontgifting.

Een ideale combinatie in gel vorm, met eenvoudige en complexe koolhydraten, aminozuren, elektrolyten en vitaminen voor een beter uithoudingsvermogen tijdens de training.
vervangt elektrolyten direct tijdens de training, waardoor de spieren niet verkrampen.


De verbazingwekkende samenstelling omvat

 • Carbo optimale Complex: Een combinatie van eenvoudige en complexe koolhydraten, die de opname en het gebruik van energie door de lichaamscellen verbeteren.
 • Vertakte keten aminozuren (BCAA): Dit zijn de combinaties van de aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine, die ontspannende en energetische eigenschappen bevatten.
  Waarom ze worden gebruikt: voor de training, voor het beschermen en versterken van de spiermassa.
  Voor duursporten, dragen zij bij aan het verminderen van de verschijning van vermoeidheid.
  Na de trainingssessies versnellen ze het herstel en de wederopbouw van de beschadigde weefsels die uit de intensieve trainingen voortvloeien.
 • L-Arginine: Dit aminozuur helpt bij de detoxificatie van het lichaam. Tevens dient het als ondersteuning van het metabolisme van eiwitten.
  Tijdens de training: verhoogde bloedtoevoer naar de spieren, ook bekend als "The Pump", die het vervoeren van zuurstof en andere voedingsstoffen naar de spieren verbetert.
 • Taurine: Aminozuur dat osmoregulatieprocessen verbetert, die zijn van vitaal belang in duursporten.
 • Elektrolyten: Herstel van het evenwicht van de elektrolyt in cellen is essentieel voor het produceren van goede spierreactie. De belangrijkste zijn:
 • Kalium: Belangrijk bij het transport van glucose naar de spiercellen.
 • Magnesium: Maakt deel uit van meer dan 300 enzymen, staat in verband met de overdracht van zenuwimpulsen, spiercontractie en de productie van ATP (energie molecuul)
 • Natrium en Chloride (en): Deze zijn van vitaal belang bij de juiste regulering van hydratatie.
 • Vitaminen B6 en B1

Belangrijk in het metabolisme van eiwitten en koolhydraten respectievelijk.


Gebruik

Drink een zakje gevolgd door 200 ml water vóór of tijdens intensieve lichaamsbeweging.

 
Inhoud en Smaak

24 x Victory Endurance Energy Boost Gel  - 42g / Berry


Ingrediënten
 
Carbo optimale complex (Maltodextrine, glucosestroop), Water, L-Leucine, L-Valine. L-Isoleucine, L-Arginine, L-Taurine, minerale mix (natriumchloride, magnesiumgluconaat, Di-kaliumhydroxide fosfaat), smaken, stabilisator: pectines; Voedingszuur: citroenzuur; Conserveermiddelen: Kaliumsorbaat kalium en natriumbenzoaat; Natuurlijke kleuren: Bèta-caroteen; Vitamine B6 (Pyridoxine HCl), vitamine B1(Tiamine). Bewaar op een koele en droge plaats.


Voedingswaarde Informatie

  Per 42g
Energie 431 kJ/ 97 Kcal
Eiwit 0,4 g
Koolhydraten 24,4 g
Vet 0 g
Vezel 0 g
L-Leucine 150 mg
L-Valine 76 mg
L-Isoleucine 76 mg
L-Arginine 70 mg
Taurine 50 mg
Kalium 92 mg (4,6%*)
Magnesium 63 mg (16,8%*)
Sodium  63 mg
Vitamine B6 1 mg (71,42%*)
 Vitamine B1  0,84 mg (76,36%*) 
* % Dagelijke Waarde


Productvergelijking Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry

Vergelijk nogmaalsVergelijk nogmaals

Bezorgen Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Weider
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Victory Endurance Energy Boost Gel - 24 x 42g berry

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening