terug
Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules
Bezorging 2 werkdagen
29,99 €

Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules

29,99 €
Victory Het lijdt geen twijfel dat BCAA's (Branched Chain Aminozuren) deel moeten uitmaken van het dieet van elke serieuze atleet en bodybuilder Vertakte keten aminozuren WVS.110200

Eigenschappen Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules


Als je weet dat je BCAA’s nodig hebt om vooruitgang te boeken, maar je niet precies weet welke te kiezen, dan maakt Weider het erg eenvoudig voor je: Weider Nutrition is het meest gerespecteerde merk van voedingssupplementen dat al meer dan 70 jaar bestaat! Volgens ons is Weider BCAA hierdoor een voor de hand liggende keus!

Het lijdt geen twijfel dat BCAA’s (Branched Chain Aminozuren) deel moeten uitmaken van het dieet van elke serieuze atleet en bodybuilder. Uiteindelijk zijn het essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Ze moeten dus door middel van voedsel of supplementen verkregen worden.

De makkelijkste, meest effectieve en meest economische manier is uiteraard door middel van hoogwaardige BCAA Supplementen. Weider BCAA voorziet je van BCAA’s in een 2:1:1 verhouding van Leucine tot Isolueucine en Valine. Onderzoek heeft aangetoond dat vergeleken met andere verhoudingen deze specifieke BCAA verhouding de beste is om spieren op te bouwen.

Met Weider BCAA’s profiteer je van de volgende voordelen:

· Droge spiergroei
· Snellere spierreparatie en herstel
· Verhoogde eiwitsynthese
· Positieve nitrogeenbalans
· Bescherming tegen katabolisme en spierafbraak
· Glycogeenvoorraad en energie om je training van brandstof te voorzien

Vertrouw op het meest gerespecteerde voedingsmerk. Kies Weider BCAA.

Aanwijzingen BCAA:

Neem 2 capsules voor en 2 capsules onmiddellijk na de training. Een gevarieerd en gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl worden aanbevolen.

Formaat:

240 capsules

Ingredienten:

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Gelatine, Vitamine B6

Voedingswaarde informatie:
 
Portiegrootte: 4 capsules
Aantal Porties: 60
  Per portie % Dagelijke Waarde
Energie 42 kj *
Energie 10 kcal *
Eiwit 0 g *
Vet 0 g *
L-Leucine 1040 mg *
L-Isoleucine 520 mg *
L-Valine 520 mg *
Vitamine B6 2 mg *

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Voedselsupplementen mogen niet gebruikt worden als plaatsvervanger van een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Keuringsdienst van Waren en Medicijnen. Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Let op: Het wordt aanbevolen een arts of voedingsdeskundige te raadplegen als u niet zeker bent over het gebruik van dit product.
Productvergelijking Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules

Bezorgen Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • Voorraad9 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Weider
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • Victory garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Victory BCAA (Optimal 2:1:1 ratio) - 240 capsules

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening