Ontdek onze KORTINGEN

Urbanista

Urbanista, één van de meest bekende merken in het ontwerp en de ontwikkeling van hoofdtelefoons, biedt de beste kwaliteit in haar producten om de levensstijl in de steden te verbeteren.

Alles zien
Urbanista

Top producten Urbanista

Urbanista categorieën

Waarom Urbanista kopen?

Urbanista is een jong en creatief bedrijf dat wereldwijd snel aan het groeien is. Het werd opgericht met als doel om de urban lifestyle te verrijken en daarom creëert en ontwerpt het producten om de levensstijl van de moderne mensen in de steden te verbeteren. En zo werden de Urbanista-hoofdtelefoons geboren. Met een passie voor kleur, vorm en mobiliteit worden al hun ontwerpen beïnvloed door de Scandinavische traditie, van waar ze hun wortels ontlenen. Het Scandinavische ontwerp staat synoniem voor elegantie en innovatie, en zoekt om functionele producten aan te bieden met een kwaliteitsvol ontwerp.

De afgelopen jaren zijn de mensen steeds actiever geworden in de steden en daarom is de stedelijke levensstijl synoniem geworden van mannen en vrouwen die een volledig actief leven lijden. Deze benadering is een belangrijke kracht geweest bij de ontwikkeling van de Urbanista sporthoofdtelefoons die ontworpen en gecreëerd werden om de hoogste kwaliteit te bieden in hun functionaliteit en geluid.

urbanista