terug
TRX Force Kit Tactical 3
Bezorging 2 werkdagen
365,00 €

TRX Force Kit Tactical 3

Nummer 1 van de meest verkochte Suspension trainers
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging 2 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
365,00 €
121,67 € incl. BTW kosteloos in 3X
TRX Een trainingsproduct dat gebruik maakt van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht. Suspension trainers TRX FTK2

Eigenschappen TRX Force Kit Tactical 3


Deze kit bevat een van onze sterkste, lichtste product (0,7kg) - de TRX Force Kit: Tactical.


TRX Force Kit: Tactical 3

Deze kit bevat een van onze sterkste en lichtste TRX Suspension Trainer Inclusief een 12 weken durende TRX Tactical Conditioning Programma.

Ontwikkeld door innovatieve wetenschap en directe feedback uit de praktijk. Train in elke omgeving, binnenshuis of buitenshuis.


Het product bevat

TRX Force Kit: Tactical Suspension Trainer
Onze sterkste, lichtste Suspension Trainer ooit, makkelijk schoon te maken rubberen handvatten en lichtgewicht D-ringen.

TRX Deur Anker

Vorm elke stevige deur om in een trainingsplek.

TRX Deurhanger
Train veilig wanneer je het uithangbord „Workout in Progress“ aan je deur hangt.

TRX Suspension Anchor
Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, tactisch voertuig, klimrek, etc...

TRX Xtender
Bevestig veilig je Suspension Trainer aan een hoog, groot of verticaal ankerpunt.

12 weken progressieve TRX tactical conditioning programma
Twee DVD´s met met drie real-time workouts. Een uitgebreide video bibliotheek met drie geavanceerde levels van meer dan 70 oefeningen. Uitklapbare kaarten met diverse oefeningen.

TRX Opbergtas / Rugzak
Neem je Suspension Trainer overal met je mee in deze stevige Opbergtas. De Opbergtas kan je ook gebruiken als rugzak.


Wat is TRX Suspension Training

De TRX Suspension Traininer is het originele, "best-in-class" work out systeem wat gebruik maakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht om honderden oefeningen uit te kunnen voeren. Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen.

Productvergelijking TRX Force Kit Tactical 3

Bezorgen TRX Force Kit Tactical 3

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden TRX Force Kit Tactical 3

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over TRX Force Kit Tactical 3

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  1 Vragen 1 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  1 Vragen
  Hallo beste, Er bestaan gelijkaardige kit's en die zien er ook degelijk uit. Die kosten dan maar rond de 130 euro. Kunnen jullie mij zeggen en dan misschien ook overtuigen wat de verschillen zijn qua jullie kit's. mvg BartVraag van verrecas bart uit zwevezeleWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Deze is sterk, licht, en ontwikkeld door innovatieve wetenschap en directe feedback uit de praktijk. De TRX is vandaag de dag nog altijd dé autoriteit op vlak van suspension training.TRX, vergeleken met andere merken, is een product dat technisch heel goed in elkaar zit en kwalitatief hoog scoort. De TRX is uniek op het gebied van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn de handvaten bijvoorbeeld veel beter dan van andere merken. Daarnaast zijn de musketons die door TRX worden gebruikt van hoge kwaliteit, wat zorgt voor meer veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De kwaliteit van de nylon is zeer goed; geen of nauwelijks ontrafelende nylon en andere tekenen van slijtage. Hopelijk helpt dit. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  1 Vragen

  Beoordelingen van klanten over TRX Force Kit Tactical 3

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening