Ontdek onze KORTINGEN
terug
Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer
3-5 werkdagen
249,00 €

Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer

3 x kosteloos betalen in termijnen
249,00 €
83,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Gratis bezorging vanaf € 50

Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer Tecnovita Ze 2 apparaten in 1 toestel combineren; home trainer + crunches toestel! Revolutionaire toestel dat meerdere oefeningsmogelijkheden combineert. Hometrainers YF94

Eigenschappen Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer


Tecnovita presenteert de hometrainer YF94 DoubleFit waarmee ze 2 apparaten in 1 toestel combineren; home trainer + crunches toestel!

De YF94 Tecnovita DoubleFit hometrainer maakt het mogelijk je armen én benen te trainen, maar niet alleen dat, een revolutionair systeem zorgt ervoor dat je nu ook crunches kunt doen! Is ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit .

Revolutionaire toestel dat meerdere oefeningsmogelijkheden combineert, end at allemaal comfortabel in je eigen huis!


Specificaties

 • Integreert een revolutionair systeem wat buikspieroefeningen mogelijk maakt.
 • Magnetisch remsysteem waarmee je de intensiteit op 8 niveaus kan instellen (handmatig).
 • Volledige controle over je training met het duidelijk en makkelijk te lezen scherm. Snelheid, afstand en tijd worden voortdurend weergegeven.
 • Horizontaal verstelbaar zadel: Intenser en comfortabeler in gebruik.
 • Je hometrainer is makkelijk binnenshuis te verplaatsten met de transportwieltjes.


Technische eigenschappen

 • Gebruiksfrequentie: Regelmatig (3 tot 7 uur per week)
 • Aanbevolen maximum gebruikersgewicht: 90kg
 • Weerstandssysteem: Magnetisch
 • Vliegwiel: 5 kg
 • Scherm: LCD
 • Intensiteitsniveaus: 8
 • Functies: Tijd, RPM, snelheid, afstand, calorieën
 • Verstelbaar zadel: Horizontaal
 • Verstelbaar stuur: Verticaal
 • Transportwieltjes: Ja
 • Afstand tussen zadel en pedaal: 90 / 75cm
 • Afmetingen uitgeklapt: 108 x 43 x 112 cm
 • Afmetingen ingeklapt: 92 x 43 x 112 cm
 • Gewicht: 18,8kg

Productvergelijking Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer

Bezorgen Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bezorging 3-5 werkdagen

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Tecnovita Doublefit YF94 Opvouwbare Hometrainer

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening