Ontdek onze KORTINGEN

Technogym

Technogym is één van de belangrijkste bedrijven wereldwijd in het ontwerpen van fitnessapparaten. Hun apparaten die vervaardigd worden met de meest geavanceerde technologie, beschikken over een uitzonderlijke kwaliteit en ontwerp, en daarom worden ze wereldwijd gebruikt in huizen, fitnesscentra, sportinstallaties, enz.

Alles zien
Technogym

Waarom Technogym kopen?

Als toonaangevend merk in de sector berust Technogym op 4 fundamentele pijlers om haar doelstelling te bereiken: de levensstijl verbeteren door middel van regelmatige fysieke activiteit, een gezond dieet en een positieve mentale houding.

(1) Innovatie en technologie: ze vertegenwoordigen de inspiratie die hen leidt en hen toelaat om de referentiële kwaliteitsniveaus van de markt te herdefiniëren in termen van biomechanica, ergonomie en ontwerp.

(2) Totale kwaliteit: in het ontwerp en de vervaardiging van elk van hun producten, in de service, in de marketingondersteuning en in de dagelijkse specifieke praktijk of commerciële optie.

(3) Onweerstaanbaar ontwerp: onmiskenbare stijl die de kenmerken van het product kan herbeoordelen.

(4) Gemeenschap van mensen: team samengesteld uit sporters, personal trainers, artsen en architecten, beroemdheden, enz. die dienen ter ondersteuning en versterking zodat het bedrijf elke dag kan verbeteren.

Technogym

Geschiedenis van Technogym

Het werd opgericht in 1983 door Nerio Alessandri die zijn eerste fitnesscentrum begonnen is in zijn garage op slechts 22-jarige leeftijd. Vandaag heeft het bedrijf meer dan 2.000 werknemers en 14 vestigingen in Europa, VS, Azië, Midden-Oosten en Australië. Meer dan 65.000 wellnesscentra en meer dan 100.000 woningen genieten nu van de professionaliteit en functionaliteit van hun kwaliteitsvolle apparaten.

Dit succes heeft het bedrijf grotendeels te danken aan haar inzet en de visie van meer dan 25 jaar geleden: een betere levensstijl door middel van regelmatige fysieke activiteit, een gezond dieet en een positieve mentale houding.

Technogym