661.941 tevreden klanten

Tanita Het grote LCD scherm heeft een eenvoudig af te lezen display welke duidelijk alle lichaamssamenstelling metingen toont in seconden. Lichaamsanalyse weegschalen 731/TA0043

Tanita BC-731 Weegschaal

Aanbieding
69,95 €
59,95 €

Levertijd3-5 werkdagen

4.2 Sterren4.2 van de 56 beoordelingen

Eigenschappen Tanita BC-731 Weegschaal


Compacte Glazen Body Composition weegschaal.

De Tanita BC-731 is de nieuwste toevoeging aan de body composition reeks. Het compacte glazen ontwerp zorgt voor een gemakkelijke opslag. Het grote LCD scherm heeft een eenvoudig af te lezen display welke duidelijk alle lichaamssamenstelling metingen toont in seconden.

Met Atleet modus en een 5 gebruiker geheugen, BC-731 is perfect voor in elk huis.


Extra Features

· 5 gebruikersgeheugen
· Atleet-modus
· Gast-modus
· Recall-functie


10 Metingen

· Gewicht (0-150kg / 100g)
· Lichaamsvet%  (0,1%)
· Visceraal vet (1-59)
· Spiermassa (kg)
· Fysieke Score (9 silhouettes)
· Botmassa (kg)
· BMR (Kcal / KJ)
· Metabole Leeftijd (12-90)
· Totale Lichaamsvocht Percentage


Afleesnauwkeurigheid

Tanita-Readings-1

Voor een optimale afleesnauwkeurigheid raden wij u aan om uw gewicht en lichaamsvetpercentage te bepalen zonder kleren aan en onder dezelfde vochtcondities.

Als u uw kleren niet uitdoet, moet u altijd uw sokken of nylons uittrekken en ervoor zorgen dat uw voetzolen schoon zijn voordat u op de weegschaal stapt. Zorg ervoor dat uw hielen zich in een lijn bevinden met de elektrodes op de weegschaal. Uw voeten mogen groter zijn dan het weegplateau - nauwkeurige aflezingen kunnen nog steeds verkregen worden zelfs als uw voeten buiten de weegschaal uitsteken Het beste is om op dezelfde tijd van de dag uw gewicht en lichaamsvet te bepalen.

Probeer om drie uur na het opstaan, eten, of inspannende lichaamsoefeningen te wachten met het nemen van metingen. Alhoewel aflezingen onder andere omstandigheden niet dezelfde absolute waarden vertegenwoordigen, zijn ze nauwkeurig voor het bepalen van fluctuaties mits de metingen regelmatig worden uitgevoerd. Vergelijk het gewicht en lichaamsvetpercentage dat onder dezelfde condities over een bepaalde periode van tijd werd bepaald om uw voortgang te beoordelen.

Opmerking: Een nauwkeurige aflezing is niet mogelijk wanneer uw voetzolen niet schoon zijn als uw knieën gebogen zijn als u op de weegschaal staat.

Dé gids om uw lichaam beter te kennen


 

Bezorgen Tanita BC-731 Weegschaal

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

3-5 werkdagen

Bezorging 3-5 werkdagen

Betaalmogelijkheden Tanita BC-731 Weegschaal

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Bancontact

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 3 jaar
  • officieel dealer

  Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

  Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.  Garantie

  fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  tanita

  Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

  In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

  De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

  De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

  tanita

  Productvergelijking Tanita BC-731 Weegschaal

  Beoordelingen van klanten over Tanita BC-731 Weegschaal

  5 Sterren
  16 %
  (1)
  4 Sterren
  83 %
  (5)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  4.2 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  6 Klantbeoordelingen1
  Mooi dinkje

  Ff worstelen hoe het werkt, nu superding. Wijkt nauwelijks af van de proffesionele weegschaal op sportschool.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Tanita BC-731 Weegschaal
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Must have

  Werkt prima, voorlopig geen klachten. Mooi design. Ideaal als motivatie om hard te trainen en goed te eten

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Tanita BC-731 Weegschaal
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Tanita bc-731

  Snelle levering, netjes verpakt en een fijne weegschaal!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Tanita BC-731 Weegschaal
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Handig en compact model

  zeer tevreden van dit toestel. Gebruiksvriendelijk en makkelijk te verbergen.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Tanita BC-731 Weegschaal
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Goede weegschaal

  Onlangs de Tanita BC-731 gekocht. Perfecte weegschaal voor thuis. Is zeer accuraat en betrouwbaar, ik heb het vergeleken met een prof. Tanita van ca. E1500,00 en er zijn nauwelijks afwijkingen. Zeer tevreden voor een goede prijs.

  • 0 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Tanita BC-731 Weegschaal
  45
  4 Sterren4 Sterren
  Tanita BC-731

  Werkt zeer goed en juist. Ik heb voor mijn de juiste weegschaal gekocht. Tevens werd de bestelling zeer snel volgens wat me beloofde uitgevoerd. Zal zeker nog producten in toekomst bestellen.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Tanita BC-731 Weegschaal
  55
  5 Sterren5 Sterren
  6 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Tanita BC-731 Weegschaal

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.