Swedish Posture

Richt Swedish Posture zich op de ontwikkeling van producten van hoge kwaliteit, met een elegant ontwerp en goede prestaties, om zo de mensen te helpen om een betere houding te verkrijgen bij hen thuis, op het werk of tijdens het uitvoeren van de fysieke activiteit.

Alles zien
Swedish Posture

Top producten Swedish Posture

Swedish Posture categorieën

Waarom Swedish Posture kopen?

Toewijding, innovatie, kwaliteit en passie.

Een correcte houding aannemen thuis, op het werk of tijdens de beoefening van sport is heel belangrijk voor de gezondheid. De producten van Swedish Posture zijn eenvoudig, comfortabel, discreet en handig voor de gebruiker en zijn specifiek ontworpen om aan die behoefte te voldoen en om de houding van elke persoon te verbeteren in zijn/haar dagelijks leven. Deze exclusieve productenlijn werd ontworpen in Zweden door het beste team fysiotherapeuten, atleten, ontwikkelaars en ergonomen.

Swedish Posture

Geschiedenis van Swedish Posture

Het idee van Swedish Posture ontstond in 2011 toen Emma Phil zag dat er heel weinig aandacht besteed werd aan de houding in essentiële aspecten zoals schoonheid, prestaties, zelfvertrouwen en welzijn. Aanvankelijk gebruikte Swedish Posture hetzelfde product om haar streefgroepen te bereiken: (1) actieve mannen die een training met lage intensiteit willen doen, (2) personen die te lang neerzitten op het werk, die lichte, terugkerende rugklachten hebben of zwangere vrouwen, (3) en vrouwen die een betere lichaamshouding willen verkrijgen om zich beter te voelen en om zich beter in hun vel te voelen.

Momenteel heeft Swedish Posture drie populaire producten: Posture Classic, Posture Flexi en Posture Balance. Verstelbare, comfortabele en discrete accessoires die dagelijks kunnen gebruikt worden vóór de computer tijdens het sporten of tijdens het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten, enz.

Swedish Posture