terug
Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen
Bezorging 3-5 werkdagen
299,00 € 219,00 €

Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen

3 x kosteloos betalen in termijnen
Aanbieding - 27%
Bezorging 3-5 werkdagenNog 4 exemplaren beschikbaar!
299,00 € 219,00 €
73,00 € incl. BTW kosteloos in 3X
Striale Manuele helling, maximum 3 posities. Loopoppervlakte 100 x 32 cm. Geïntegreerde transportwieltjes. Opvouwbaar om de loopband gemakkelijk op te ruimen en plaats te winnen. Computer 6 functies: tijd, afstand, snelheid, calorieën bij benadering, hartslagen door hand pulse. Loopbanden 86678

Eigenschappen Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen


· Zonder motor

· Manuele helling, maximum 3 posities

· Loopoppervlakte 100 x 32 cm

· Geïntegreerde transportwieltjes

· Opvouwbaar om de loopband gemakkelijk op te ruimen en plaats te winnen

· Computer 6 functies: tijd, afstand, snelheid, calorieën bij benadering, hartslagen door hand pulse


Kenmerken

· Maximumgewicht van de gebruiker: 100 Kg
· Afmetingen: L 146 x B 66 x H 134 cm
· Gewicht: 28 kg
· Beantwoordt aan de Europese norm (EN957) voor thuisgebruik (klasse H)
· 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de slijtdelen

Productvergelijking Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen

Bezorgen Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  3 Vragen 3 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  3 Vragen
  welke motoranndrijving bevat de striale 678 jogger 2? hoeveel watt?Vraag van van emmerik b.d.m. uit KrommenieWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Deze heeft geen motor. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Wat is het verschil tussen magnetisch en elektrische loopbandVraag van G.Welling uit DoetinchemWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Een magnetische loopband is een loopband die door je eigen spierkracht draait. De electrische loopband heeft een krachtiger vermogen. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Is dit een elektrische of een magnetische loopband? Voor mij van cruciaal belang om te weten, voordat ik tot een aanschaf kan overgaan. Met vriendelijke groeten, Sabrina van RuitenVraag van Sabrina van Ruiten uit VoorhoutWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

  Hallo, Deze is magnetisch. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

  3 Vragen

  Beoordelingen van klanten over Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen

  5 Sterren
  66 %
  (2)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  33 %
  (1)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  3 Klantbeoordelingen
  Uitstekend bedrijf.

  Uitstekende loopband van hoogwaardige kwaliteit. Prijstechnisch zeer voordelig, dus kopen!

  • 24 van de 26 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen
  55
  5 Sterren5 Sterren
  goed keuze niet duur maar heerlijk om op te lopen

  Was een beetje bang als je vergelijkt met wat een loopband ander kost , Maar ik ben zeer tevreden Prijs kwaltijd heb ik een koop voor 2015 gedaan waar ik zal van genieten

  • 14 van de 16 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen
  55
  5 Sterren5 Sterren
  verzendind

  Het verzenden heeft langer geduurd dan was vermeld. De levering zelf was prima.

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Striale ST-678 Mag Jogger II Loopband voor wandelen
  35
  3 Sterren3 Sterren
  3 Klantbeoordelingen