Springtouwen Excellerator

Springtouwen zijn toningsaccessoires die gemakkelijk aan te passen zijn en die veel gebruikt worden bij cardio-workouts en helpen om ongewenste calorieën te verbanden en het lichaam vorm te geven. Het doel is om verschillende spiergroepen te trainen met behulp van de springtechniek, een oefening die reeds decennia lang gebruikt wordt voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de snelheid en lenigheid. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Gewichtsset van 2 x 154g. Van gegalvaniseerd staal. Met nauwkeurige schroefdraad.
  Excellerator extra gewichten voor springtouw Professioneel
 • 6mm leren-touw. Ergonomisch gevormde grepen. Licht lopende kogellagers. Robuuste componenten. Extra gewichten optioneel verkrijgbaar. In twee lengten: personen boven 1,75 m adviseren wij het langere touw.
  Excellerator Springtouw Professioneel Leer
 • Extreme draaisnelheid probleemloos mogelijk. Ergonomisch gevormde handvaten. Lichtlopende kogellagers. 6mm PVC-touw. Zeer robuust.
  Excellerator springtouw Professioneel PVC Sport
 • Ergonomisch gevormde handvaten. Lichtlopende kogellagers. Extra gewichten optioneel. Buitengewoon sterk. 8mm PVC-touw. Personen langer dan 1,75 m adviseren wij het langere touw te gebruiken.
  Excellerator springtouw Professioneel PVC Jumbo Tubing
 • 2-in-1 trainingsapparaat. Als springtouw en tube te gebruiken. Veelzijdig te gebruiken: Conditie, Kracht, Coördinatie, Bewegelijkheid. Ergonomische handvaten voor een optimale bediening. Kogellagers zorgen ondanks hoge snelheid voor uitstekend comfort.
  Excellerator springtouw Professionel Elastisch

Koopgids voor springtouwen


Het integreren van springtouwen in trainingsroutines, levert grote voordelen op, aangezien, zoals we reeds vermeld hebben, het springen een heel efficiënte oefening is.

 • · Het verbetert de perceptie want het vereist een goede coördinatie tussen handen en voeten.
 • · Het draagt bij tot gewichtsverlies als het doeltreffend en constant wordt uitgevoerd.
 • · Het ontwikkelt de snelheid en verbetert het uithoudingsvermogen.
 • · Het verstevigt de buikspieren, de onderrug, de heup en de rug.
 • · Het versterkt het beendergestel.

Bij de aankoop van een springtouw is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten zoals de mogelijkheid om de lengte van het touw aan te passen of als de handvatten van het accessoire al dan niet gewicht bevatten. De opties om de lengte van het touw aan te passen, zijn nauw verbonden met het comfort bij het uitvoeren van oefeningen. Sommige hebben extra gewicht in de handvatten om het gewicht te verhogen en bijgevolg intensere workouts te creëren.

terug

Links over die u kunnen intereseren Springtouwen