Sportline

Sportline is erin geslaagd om zich te positioneren als wereldleider in fitnesscontroletools dankzij de sterke groei van de afgelopen jaren op basis van de slogan: "Join The Movement".

Alles zien
Sportline

Waarom Sportline kopen?

"Elke dag zijn er mogelijkheden om de lichamelijke conditie en het algemeen welzijn te verbeteren".

Daarom hebben Larry Livingston en Don McClelland, de oprichters van het bedrijf, een visie van eenvoudige maar complete producten voor een prestatie met ongeëvenaarde precisie. Al van bij het begin als een klein merk tot de positie die het heeft vandaag als wereldleider in de fitnesscontroletools, heeft Sport Line tools aangeboden die de gebruiker geïnformeerd en gemotiveerd houden met betrekking tot zijn persoonlijke inspanningen en die hem/haar aanmoedigen om "lid te worden van het team".

· De producten zijn ontworpen voor occasionele en ervaren atleten.

· De enige op de markt met dubbele werking: met en zonder borstband. De borstband voor continue bewegingssport zoals joggen of fietsen. Zonder band voor de andere activiteiten of met pulsbediening.

· Any-Touch-technologie die dezelfde nauwkeurigheid biedt als een elektrocardiogram. De meest geavanceerde hartbewakingstechnologie op de markt. Deze gepatenteerde sensor werkt met een nauwkeurigheid van een elektrocardiogram (ECG), zelfs in beweging en zonder borstband.

· 3 BEAT-pulssensor: Een nieuwe technologie gebaseerd op een filtersysteem dat nauwkeurige pulsgegevens verzamelt in 3 pulsen of minder. Het is het snelste en meest nauwkeurige contactsysteem dat beschikbaar is op de markt om pulsen te meten.

Sportline