Sport-Elec

Sport-Elec creëert, ontwikkelt, voert klinisch onderzoek uit op en verkoopt haar elektrostimulatieproducten voor professionals en het grote publiek, welzijns-, schoonheids-, lichaamsverzorgingsproducten, enz. Producten die ontworpen zijn voor mannen en vrouwen die hun lichaam willen verstevigen en vormgeven.

Alles zien
Sport-Elec

Top producten Sport-Elec

Sport-Elec categorieën

Waarom Sport-Elec kopen?

· Producten met afslankings- en toningsfuncties: De producten zorgen voor een nauwkeurige reproductie van het spierwerk dat gerealiseerd wordt door verschillende soorten fysieke oefeningen. De functie van de producten strijdt tegen de ontoereikendheid van de spieractiviteit die voortvloeit uit een vertraging van de cellulaire veranderingen, en dus uit een toename van het vetgehalte.

· Traint de spieren: De producten van Sport-Elec verhogen uw maximale kracht en de capaciteit van de spiervezels om de inspanning te ondersteunen. Als de doelstelling, daarentegen, de voorbereiding of het herstel van de fysieke inspanning is, zijn er programma's die speciaal ontworpen zijn voor een snel herstel door middel van een zeer efficiënte spierdrainage.

· Therapeutische en ontspannende functies: Er zijn producten die een pijnstillend effect hebben op de spiermassa of op gelijk welk lichaamsgebied, evenals voor het behandelen van spierspanningen. Sport-Elec integreert programma's voor het kalmeren van pijn en spierkrampen. Het heeft ook programma's om het gevoel van "zware benen" tegen te gaan, waarmee op een efficiënte manier de staat van vermoeidheid en zwaarte wordt verwijderd.

Sport-Elec

Geschiedenis van Sport-Elec

Sport-Elec werd opgericht in 1986 en specialiseerde zich in kwaliteitvolle producten voor schoonheidssalons. In 1994 begon het bedrijf elektrostimulatieapparaten te produceren voor het grote publiek. In eerste instantie werden deze alleen via de post verzonden maar dankzij de technologische vooruitgang en dankzij een nieuwe marketingstrategie breidde Sport-Elec zich al snel uit, waardoor er een breed distributienetwerk gecreëerd werd.

In 1996 werd het assortiment van het merk compleet met de toevoeging van specifieke apparaten voor elke soort klant en vandaag de dag heeft het het meest uitgebreide gamma elektrostimulatieapparaten voor schoonheid, gezondheid en sport.

Sport-Elec