Waarom Slendertone?

  • Effectiviteit: de frequentie van de elektrische pulsen verbetert spierprestaties.
  • De gordel maakt een perfecte compressie van de elektroden tegen de spieren mogelijk, waardoor de contracties verbeteren.
  • De grote omvang van de elektroden maakt het mogelijk minder stroomintensiteit te gebruiken, wat zich vertaalt in een comfortabelere stimulatie.
  • Comfort en gebruiksgemak: geen zorgen maken over het plaatsen van de elektroden.
  • Mogelijkheid om met de gordel om te trainen om sneller resultaten te krijgen.
  • De Slendertone gordels veroorzaken diepe spiersamentrekkingen die vier buikspiergroepen tegelijk trainen.
30 minuten

Geschiedenis van Slendertone

De nummer één in elektrostimulatie

Slendertone, een dochteronderneming van de Bio-Medical Research (BMR) groep en wereldleider op het gebied van de spierelektrostimulatie voor het grote publiek, heeft meer dan 50 jaar ervaring en is aanwezig in meer dan 30 landen. Het merk ontwikkelt producten voor esthetische doeleinden (gezondheid, schoonheid en welzijn) door dezelfde technologie te gebruiken als die van Neurotech, de divisie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van revalidatieproducten voor ziekenhuizen. Slendertone heeft haar grote reputatie verdiend dankzij het naleven van strenge medische normen en het uitvoeren van klinische studies en effectiviteittests in al haar producten.

Hoge technologie en kwaliteit

In het jaar 2000 heeft Slendertone voor een revolutie gezorgd op de markt met de lancering van de eerste elektrostimulatiegordel met geïntegreerde elektroden (Slendertone Flex) in Europa. Dit product was een grote nieuwigheid omdat tot nu toe de elektroden rechtstreeks verbonden waren aan de apparaten. Iets later vergrootte de Short Flex, de eerste draadloze short voor de bilspieren, de naamsbekendheid van het merk. Zeven jaar later bereikte Slendertone de rang van spierexpert en toen heeft het ook de nieuwe generatie producten gecreëerd die bediend werden vanaf een oplaadbare controller; de System-reeks. In het jaar 2012 heeft het de krachtigste en meest gevarieerde ABS-gordel voorgesteld. Deze lanceringen ondersteunen haar meer dan 50 jaar ervaring, aanwezigheid in meer dan 30 landen en verkopen van 6,1 miljoen vanaf het jaar 2000 tot 2012.