Ontdek onze verjaardagsaanbiedingen
terug
Slendertone Connect Abs gordel
Levering 2 - 3 werkdagen
169,99 € 135,99 €

Slendertone Connect Abs gordel

Nummer 2 van de meest verkochte Gordels en shorts
2 x kosteloos betalen in termijnen
Levering 2 - 3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
169,99 € 135,99 €
68,00 € incl. BTW kosteloos in 2X

Gratis bezorging vanaf € 50

Slendertone Connect Abs gordel Slendertone Nieuwe interactieve en aan Bluetooth gekoppelde elektrostimulatie gordel. Gordels en shorts 0570-2002 10007358

Eigenschappen Slendertone Connect Abs gordel


Slendertone-Connect-01


Slendertone Connect, de nieuwe interactieve elektrostimulatie gordel gekoppeld aan Bluetooth

Slendertone, marktleider op het gebied van spierstimulatie sinds meer dan 50 jaar, heeft een nieuw spierversterkend systeem ontwikkeld: de Slendertone Connect ABS gordel.

Door de capaciteit van de exclusieve Slendertone technologie te combineren met de diverse functies van een smartphone of tablet biedt de Connect een nieuw concept van spierversterking en training bij u thuis.

Slendertone-Connect-02


Een trainingscoach aan huis, wat wil je nog meer?

De Slendertone Connect ABS gordel is ontworpen om overal te kunnen gebruiken. Dankzij het discrete en elegante ontwerp kan de Connect gordel gedragen worden onder je kleding thuis, buiten wandelend of tijdens het sporten om snel en effectief resultaten te bereiken.

Slendertone Connect ABS  is de nieuwe spierversterkende gordel die met een app verbonden kan worden (Slendertone Connect ABS appalleen beschikbaar voor iOs) en gekoppeld via Bluetoothtechnologie. Met de app kun je een profiel aanmaken, je doelen kiezen, je spierversterkingssessies plannen en in reële tijd je vorderingen volgen. Aan elke persoon kan een gepersonaliseerd programma gekoppeld worden, afhankelijk van de doelen die deze persoon wil bereiken. Het volstaat om de Slendertone controle-eenheid te registreren op een smartphone of tablet en vervolgens toegang te hebben tot een volledig interactief bedieningspaneel met professionele adviezen, trainingsoefeningen, dagelijkse en wekelijkse statistieken, de vorderingen en vergelijkingen met andere gebruikers.

· Intelligent: Bedien de gordel met je iPhone, Android of iPad.
 
· Spierversterkend: 100% van de gebruikers hebben resultaten bereikt.

· Registreert: Volg je vorderingen en bereik je doelstellingen.  
 
· Motiveert: Compara Vergelijk je resultaten met andere gebruikers en ontvang adviezen over trainingen, voeding en spierversterking.

* Compatibel met iPhone 4S, Android 4.4 en hogere versies derde generatie iPad en hoger.https://i1.ytimg.com/vi/s27UKIudpc8/hqdefault.jpg
playProgramma's en spierversterkingswegwijzer

De Slendertone Connect app biedt 5 complete spierversterkingsprogramma's voor verschillende doelen of behoeftes: het sporten weer opnemen, verbeteren van fysieke resultaten, de lijn behouden en spieren versterken. 

· Speciale gelegenheid 
  Energiek en compleet programma, dankzij de 186 spiersamentrekkingen voor de buik. Speciaal ter voorbereiding op een evenement.
 
· Essentiële spierversteviging
  Het belangrijkste programma van Slendertone biedt wel 118 buikspiersamentrekkingen. Zeer geschikt om uw buikspieren te trainen en uw welzijn te vehogen.
 
· Na een zwangerschap
  Een zacht programma voor jonge moeders die opnieuw aan sport willen doen. Op z´n minst 6 weken na de bevalling mee beginnen en in overleg met uw dokter.

· Fitness
  Spierverstevigings programma met geavanceerde buikspieroefeningen als aanvulling op de dagelijkse activiteiten. Dit programma kan 202 spiersamentrekkingen in 30 minuten aan. 
 
· Geavanceerde spierversteviging
  Intensief programma om de meest actieve gebruikers uit te dagen en hun buikspieren nog verder te versterken en ontwikkelen. Het programma biedt 192 krachtige spiersamentrekkingen. 
 
 
Geavanceerde klinisch geteste technologie  
 
Slendertone-Connect-03

Slendertone Connect gebruikt elektronische spierstimulatietechnologie (EMS) om de signalen na te bootsen die de hersenen versturen naar de spieren tijdens een trainingssessie. Via de drie elektroden worden alle buikspieren geactiveerd, niet alleen diegenen die zich onder de elektroden bevinden. Met meer dan 50 jaar medische ervaring en een intensief gebruik door de gebruikers kunt u er zeker van zijn dat de Slendertone producten resultaten bieden.


De trainingsApp

De spierversterkingssessies kunnen vanaf de app op de  iPhone/Android/iPad gestuurd worden of vanaf de handbediening van uw gordel. De app is gemakkelijk te gebruiken en heeft de volgende functies:

· Korte handleiding en configuratie

· Kiezen van programma's en spierversterkingsdoelen

· Bedient de spierversterkingsgordel en reguleert de intensiteit van de sessies

· Volg je vooruitgang

· Ontvang berichten over spierversterking en motivatie 

· Pas je profiel aan met beelden van voor en erna

· Koop nieuwe elektroden

· Support en meest gestelde vragen
 
Slendertone-ConnectABS-2

Gemakkelijk synchroniseren
De gordel synchroniseert eenvoudig met uw iPhone, Android of iPad dankzij de Bluetooth Smart technologie die geïntegreerd is in de gordel, wat de mogelijkheid biedt direct uw spierverstevigingssessies te bedienen zoals u wilt. 


Uw persoonlijke controle paneel

Dankzij het persoonlijke controle paneel kunt u uw vorderingen volgen en adviezen ontvangen van experts over hoe u uw doelstellingen kunt bepalen en de gewenste resultaten kunt bereiken.

· Houdt uw vooruitgang in de gaten in relatie tot uw doelstellingen
· Bekijk uw prestaties in vergelijking met andere gebruikers
· Trainingsvideos, en voedings- en spierversterkende tips 
· Lifestyle artikelen en programma beoordelingen

Slendertone-ConnectABS-3


F.I.T. punten helpen je gemotiveerd te blijven!

Blijf gemotiveerd om je spieren te versterken! Met Slendertone Connect heb je geen excuus meer om een spierversterkende sessie over te slaan!  Na elke sessie ontvang je F.I.T. punten die je dichter bij je wekelijkse doelstellingen brengen.

Inhoud verpakking

Slendertone-Connect-04

· Slendertone Connect ABS  gordel (maat: tussen 61 en 112 cm) 
· 1 set van 3 elektroden
· Slenderone Connect handbediening
· 1 USB kabel
· Handleiding
· Draagtas

Productvergelijking Slendertone Connect Abs gordel

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs169,99 €135,99 €
Prijs149,99 €119,99 €
Prijs169,99 €129,00 €
Prijs209,99 €142,99 €
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkSlendertone
MerkSlendertone
MerkSlendertone
MerkSlendertone
Gewicht1,08 Kg
Gewicht1,08 Kg
Gewicht1,46 Kg
Gewicht1,08 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Slendertone Connect Abs gordel

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdLevering 2 - 3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Als je je bestelling vóór 14.30 uur (maandag t/m vrijdag) plaatst en op hetzelfde moment betaalt, zullen we deze dezelfde dag verzenden.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Slendertone Connect Abs gordel

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Slendertone Connect Abs gordel

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Slendertone Connect Abs gordel

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  AMAZING PRODUCT

  Few years earlier i bought the old Slendertone Abs belt , and it worked well for me with a proper training and healthy food. I got 6 abs in few weeks. i have tried this product for 3 weeks in a row and i can already see the benefits and my muscles are defines. I am a runner and that helps in building a stronger core.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Slendertone Connect Abs gordel
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen