649.284 tevreden klanten

Slendertone Verstevig en versterk je buikspieren met de klinisch bewezen. Gordels en shorts 0517-2006

Slendertone Abs5 Unisex

Nummer 10 van de meest verkochte Gordels en shorts
Aanbieding
149,00 €
139,00 €
69,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

4.7 Sterren4.7 van de 53 beoordelingen

Eigenschappen Slendertone Abs5 Unisex


Slendertone-Abs5-1

Slendertone Abs5 Unisex is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt. Met dit revolutionaire nieuwe concept kunt u de draagbare controller koppelen aan een reeks aan spierverstevigende artikelen waarmee u uw hele lichaam kunt verstevigen. Het SLENDERTONE SYSTEM is discreet en oplaadbaar en levert resultaten - snel.

De revolutionaire Slendertone Abs5 Unisex maakt gebruik van de enige klinisch bewezen EMS-technologie en traint alle spieren van de buik. Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de buik. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken. U kunt uw Slendertone Abs5  bijna overal gebruiken - terwijl u thuis ontspant, op kantoor aan het werk bent, in de tuin of zelfs terwijl u een wandeling maakt. Als u de Abs5 Unisex gordel regelmatig gebruikt, daarbij een gezond voedingspatroon aanhoudt en aan sport doet, ziet u ongetwijfeld resultaten binnen 4 tot 8 weken.
 

U kunt het volgende verwachten

Slendertone-Abs5-2

· Sterkere, gespierdere buik.
· Beter passende kleding.


Productinformatie
 
Slendertone-Abs5-3

· Resultaatgerichte Abs5
· 10 trainingsprogramma's voor de buik.
· 2 actieve programma's om te gebruiken voor buikspieroefeningen.
· Intensiteit (niveau tot 130).


Geavanceerde klinisch geteste technologie  
 
Slendertone-Abs5-4

Slendertone Abs5 gebruikt elektronische spierstimulatietechnologie (EMS) om de signalen na te bootsen die de hersenen versturen naar de spieren tijdens een trainingssessie. Via de drie elektroden worden alle buikspieren geactiveerd, niet alleen diegenen die zich onder de elektroden bevinden. Met meer dan 50 jaar medische ervaring en een intensief gebruik door de gebruikers kunt u er zeker van zijn dat de Slendertone producten resultaten bieden.


Inhoud
 
Slendertone-Abs5-5

· Slendertone Abs5 Unisex gordel
· Slendertone Draagtas
· 1 set elektroden en batterijen

Andere producten gerelateerd aan Slendertone Abs5 Unisex

Bezorgen Slendertone Abs5 Unisex

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone Abs5 Unisex

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Slendertone Abs5 Unisex

  Beoordelingen van klanten over Slendertone Abs5 Unisex

  5 Sterren
  66 %
  (2)
  4 Sterren
  33 %
  (1)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  4.7 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  3 Klantbeoordelingen1
  Happy

  Ben erg blij met de Slendertone. Had na 2 x keizersnede een slappe buik (weinig vet) maar naar 4 weken Slendertone had ik al resultaat. De spieren worden sterker en de huid strakker. Super blij mee!

  • 9 van de 9 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Slendertone Abs5 Unisex
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Erg blij

  Mijn vrouw is er erg blij mee.

  • 3 van de 8 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Slendertone Abs5 Unisex
  45
  4 Sterren4 Sterren
  slendertone gordel

  Ik ben zeer tevreden ; ik had namelijk inwendig buikvet en het is met het gebruik van slendertone samen met een dieet van kip en groenten aanzienlijk verminderd

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Slendertone Abs5 Unisex
  55
  5 Sterren5 Sterren
  3 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Slendertone Abs5 Unisex

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.