Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen
terug
Scitec Nutrition MyoMax Hardcore
3-5 werkdagen
59,99 € 49,99 €

Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

Aanbieding - 17%
  59,99 € 49,99 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Scitec Nutrition MyoMax Hardcore Scitec Nutrition Is onze nieuwste formule ontworpen om het lichaam te voorzien van alle ingrediënten die belangrijk zijn voor spierherstel, groei en opbouw. Spieropbouw 111349

  Eigenschappen Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

   
  MyoMax: Hardcore anabole spier & prestatie promotor van Scitec Nutrition!

  Myomax Hardcore
  is onze nieuwste formule ontworpen om het lichaam te voorzien van alle ingrediënten die belangrijk zijn voor spierherstel, groei en opbouw. Scitec MyoMax is een hardcore anabole spierbooster bedoeld om fysieke prestaties te verhogen tijdens high intensity krachttrainingen. " Anabolic " oftewel “Anabool” is de fysiologische term voor metabole processen in het lichaam die iets opbouwen, in dit geval spiermassa. Belangrijk zijn de eiwitten en de samenstellende aminozuren die vallen onder essentiële voedingsstoffen voor spiergroei en spierherstel. Scitec MyoMax Hardcore bevat maar liefst 52 gram van deze belangrijke voedingstoffen met een hoge biologische waarde( 42 gram eiwit + 10 gram toegevoegde extra vrij opneembare aminozuren ) !

  De gebruikte eiwitten en aminozuren bestaan niet uit een enkel type eiwit , maar zijn afkomstig uit een mix van diverse belangrijke eiwitbronnen  omdat de aminozuur profielen van de verschillende types verschillen zorgen zij voor een groter bereik tijdens het opnameproces. Essentiele voedingstoffen bestaande uit proteïnen en aminozuren heeft het lichaam nodig voor groei en onderhoud spierweefsel. Hiermee draagt Scitec MyoMax Hardcore bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa , en ook aan de instandhouding van normale botten *!

  In tegenstelling tot sommige weightgainers bevat Scitec MyoMax Hardcore geen bergen met suiker en zijn onnodig hoge hoeveelheden koolhydraten die aan kunnen zetten tot vetmassa niet aanwezig in deze mix! Scitec MyoMax Hardcore zal je dus niet overbelasten met koolhydraten , en de verhouding van koolhydraten ten opzichte van eiwitten en andere ingrediënten en overige ingrediënten ter stimulering van de aanmaak van vetvrije massa is in onze ogen dan ook ideaal! Onze formule bevat dan ook een speciale koolhydraatmengsel genaamd “Branded Waxy Corn” en Palatinose ™ Doordat de koolhydraten een hoge glycemische index en lage glycemische index kennen is deze mix perfect uitgebalanceerd! Scitec MyoMax Hardcore bevat  echter nog veel meer extra wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten! MyoMax Hardcore levert 5,5 gram van de meest bestudeerde Creatinevorm namelijk Creatine monohydraat + andere Creatines uit onze eigen spieropbouwende matrix. Van een dagelijkse dosis van 3 gram Creatine is wetenschappelijk bewezen dat de prestaties ten opzichte van kracht, hoge intensiteit trainingen en interval cardio aanzienlijk verbeterd worden! *

  Sommige van onze belangrijkste bestanddelen dragen ook bij aan een of meer van de volgende gunstige fysiologische effecten * : eiwitsynthese(eiwitopname) . • De normale werking van het zenuwstelsel : neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier . • Vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid . • Opname van macronutriënten en werking van het zenuwstelsel . • Onderhoud van een normale bloedsuikerspiegel . • Ondersteuning van de psychologische functie en elektrolyt evenwicht .

  Ben je op zoek naar één product voorzien van alle benodigde voedingstoffen en een hoop extra’s dan trekt Scitec’s allround musclegainer MYOMAX HARDCORE  je graag naar een volgend niveau!

  * Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid


  Gebruik


  Meng 1 serving met 500 ml water . Drink minimaal een portie per dag , bij voorkeur direct na de training ( of de helft voor , en de helft na ) . Een extra portie kan optioneel worden genomen op een ander moment van de dag waarop het lichaam goede voeding tekort komt . Gebruik dit product samen met regulier voedsel als deel van een gezond , uitgebalanceerde voedingspatroon , niet als een vervanging voor dergelijke .


  Inhoud en smaak

  Scitec Nutrition MyoMax Hardcore - 3.08kg / Supreme chocolate


  Ingrediënten

  Malt dextrine, Eiwit Mix (Instant Wei Eiwit Concentraat, Ongedenatuurde Micellar Caseïne, PeptoPro Melk Eiwit Hydrolisaat Bevat ~60% Kleine Amino Peptiden), Cocoa Poeder (10-12%), Creatine Matrix (Creatine Monohydraat, Gemicroniseerd Creatine Monohydraat, Creatine Citraat, Creatine Fosfaat, Kre-Alkalyn pH-gebufferd Creatine Monohydraat, Creatine Pyruvaat), Smaakmiddel (Chocola), Beta Alanine, Dextrose, Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyraat (HMB), L-Glutamine, L-Leucine, L-Threonine, Taurine, L-Alanine, L-Arginine Basis, Palatinose (isomaltulose), Vitargo (gepatenteerd, hoog moleculair gewicht koolhydraat van gerst zetmeel), Bindmiddel (Xanthan Gom), L-Valine, Sodium Chloride, Haverplant Extract (10:1), L-Phenylalanine, L-Tyrosine, Kunstmatige Zoetmiddelen (Acesulfaam-k, Sucralose) Bittere Meloen, Calcium Pyruvaat, Coleus forskohlii (10% Forskolinen), L-Carnitine L-Tartraat, L-Isoleucine, Magnesium Oxide, Bromelain, Papaïne, Alfa Liponzuur, Alfa-Ketoglutaraat Calcium, Bioperine (Piper Nigrum Fruit Extract), Zink Sulfaat Monohydraat, Nicotinamide, Foliumzuur, Chromium Picolinaat


  Allergie informatie

  Vervaardigd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja en ei -eiwitten , gluten en pinda's verwerkt


  Voedingswaarde informatie


   140 g% Dagelijke Waarde100 g
  Calorieën 1870 kJl/447 kcal 22% 1335 kJ/319 kcal
  Totaal Vet 3 g 4.3% 2.1 g
  Calorieën 1.3 g 6.5% 0.93 g
  Koolhydraten 63 g 24% 45 g
  · waarvan suiker 6 g 6.7% 4.3 g
  Eiwit 42 g 84% 30 g
  Zout 1 g 17% 0.71 g
  Fibre 2.5 g - 1.8 g
  Vitamin B3 2.4 mg 15% 1.7 mg
  Foliumzuur 30 µg 15% 21.4 µg
  Kalium 445 mg 22% 318 mg
  Magnesium 57 mg 15% 40.7 mg
  Zink 1.5 mg 15% 1.1 mg
  Chromium 12 µg 30% 8.6 µg
  MyoMax Hardcore Gedeponeerde Matrix 19975 mg

  Amino Select Matrix (10000 mg)

  L-Leucine, L-Glutamine, Taurine, L-Threonine, L-Arginine, L-Alanine, L-Valine, L-Phenylalanine, L-Tyrosine, L-Isoleucine

  Gedeponeerde HARDCORE Multi-Componenten Creatine Matrix (5500 mg)
  Creatine Monohydraat, MicronTech gemicroniseerde Creatine Monohydraat, Creatine Citraat, Creatine Fosfaat, Kre-Alkalyn pH-gebufferde Creatine Monohydraat, Creatine Pyruvaat

  Gedeponeerde BETA Matrix (4210 mg)
  Beta-Alanine, Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyraat (HMB), Haverplant, Coleus Forskohlii, Pyruvaat, AKG (Alfa-Ketoglutarate)

  Gedeponeerde Ondersteunende Matrix (265 mg)
  Bittere Meloen, L-Carnitine L-Tartraat, Magnesium, Bromelain, Papaïne, Alfa Liponzuur, Bioperine, Zink, Nicotinamide, Foliumzuur, Chromium Picolinaat

  Productvergelijking Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

  Bezorgen Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  Bezorging 3-5 werkdagen

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Scitec Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Scitec Nutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Scitec Nutrition MyoMax Hardcore

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening