Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen
terug
Scitec Nutrition Beta-Alanine
Bezorging 2-3 werkdagen
20,99 € 17,90 €

Scitec Nutrition Beta-Alanine

Nummer 5 van de meest verkochte Beta Alanine
Aanbieding - 15%
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 5 exemplaren beschikbaar!
  20,99 € 17,90 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Scitec Nutrition Beta-Alanine Scitec Nutrition Is een aminozuur dat veel wordt gebruikt door atleten omdat Beta Alanine essentieel is voor je organisme door bij te dragen aan de homeostase van je spieren. Beta Alanine 109804

  Aanbevolen: combineer met...

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional - 2.35kg

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional...

  49,99 €
  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  22,99 €

  Eigenschappen Scitec Nutrition Beta-Alanine


  Beta-alanine is een aminozuur dat veel gebruikt wordt door atleten om:
  • output tijdens training te verhogen
  • langere, meer intensieve trainingen mogelijk te maken
  • vermoeidheid en spiervermoeidheid uit te stellen
  • meer uithoudingsvermogen tijdens training te verkijgen
  • snel herstel te verkrijgen
  • uitstekend voor gewichtheffers of uithoudingsatleten


  Hoe werkt Beta Alanine?

  Beta Alanine stimuleert de productie van L-carnosine. Dit aminozuur is essentieel voor je organisme door bij te dragen aan volledige homeostase van de spieren. Het helpt melkzuur dat zich in de spieren ophoopt tijdens het trainen verwijderen.

  Als je je enorm inspant en het organisme niet voldoende zuurstof heeft om energie te produceren en terugvalt op het anaerobic systeem, krijg je melkzuur. Het PH gehalte van de spiervezels verhoogt met de toename van melkzuur. Dit verhoogt het risico op spiervermoeidheid en het staken van de training.

  In andere woorden: de spieren falen.

  Scitec Beta Alanine zorgt dat dit niet gebeurt en helpt bij snelle regeneratie van spiervezels. Beta Alanine vertraagt spierfalen en maakt langere training en betere resultaten mogelijk.

  Met de ontgiftende eigenschappen en de verwijdering van vrije racialen blijven je spiercellen gezond. Daarnaast biedt het voordelen voor prikkeloverdragers en worden snelle reacties op externe prikkels bevorderd.

  Scitec Beta Alanine is ultrazuiver, versterkt met een transportmiddel om de doeltreffendheid te maximaliseren.

  Scitec Nutrition Beta Alanine is vrij van stimuleringsmiddelen en verstrekt Beta Alanine in porties waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze het meest efficiënt zijn.


  Gebruik

  Als voedingssupplement, neem 5 capsules per dag, bij voorkeur met een maaltijd.


  Inhoud

  Scitec Nutrition Beta-Alanine - 150 Capsules


  Ingrediënten


  Beta-Alanine, Carrier (Magnesium Stearaat), gelatine (capsule).


  Voedingswaarde informatie

  Per portie: 5 capsules
    Per 5 capsules
  Beta-Alanine 4000 mg


  Allergie informatie

  Gemaakt in een faciliteit waar melk, soja en eiwit van ei, gluten en pinda's bewerkt worden.


  Productvergelijking Scitec Nutrition Beta-Alanine

  Bezorgen Scitec Nutrition Beta-Alanine

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 5 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Scitec Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Scitec Nutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Scitec Nutrition Beta-Alanine

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over Scitec Nutrition Beta-Alanine

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over Scitec Nutrition Beta-Alanine

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening