Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2
Bezorging 2-3 werkdagen
79,90 €

Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

Bezorging 2-3 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!
79,90 €
Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2 Rio Pijnloze permanente ontharing. Makkelijk in gebruik. Geschikt voor alle haartypes. Klein ontharingsoppervlak: haartjes worden individueel behandeld. Daarom is dit ontharingsapparaat voornamelijk geschikt voor het gezicht, de oksels en de bikinilijn. Ontharingsapparaten CNHR2

Aanbevolen: combineer met...

Eigenschappen Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2


De Rio CNHR2 maakt gebruik van zogenaamde microstroom-technologie om de haarwortel en de papil te vernietigen zodat haartjes permanent verdwijnen.

De Rio CNHR2 geeft door middel van verschillende kleuren lampjes de stappen van de behandeling aan. Zodra je met het pincet een haartje vastpakt en zachtjes drukt zal het oranje behandelingslampje gaan branden. Dit betekent dat de behandeling gestart is. Vervolgens hoor je een korte piep en gaat het groene lampje `behandeling voltooid' aan.

Dan knijp je iets harder in de pincet en verwijder je het haartje. De microstroom verandert de pH van de haarfollikel, waardoor cellen van de haarwortel en de papil vernietigd worden. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de haargroei.

Je zult merken dat de haartjes na de behandeling wegblijven of dunner en fijner zijn dan voorheen. Vervolgbehandelingen zorgen ervoor dat haartjes definitief verdwijnen.

De Rio CNHR2 behandelt elk haartje individueel. Je gaat dus heel gedetailleerd te werk waardoor je gemakkelijk, precies en snel kan ontharen. Daarom is dit ontharingsapparaat voornamelijk geschikt voor het gezicht, de oksels en de bikinilijn.


Features

· Pijnloze permanente ontharing.
· Makkelijk in gebruik.
· Geschikt voor alle haartypes.
· Klein ontharingsoppervlak: haartjes worden individueel behandeld
· Gerichte ontharingstechniek maakt gedetailleerd werken makkelijk.


In de doos

· Pincet
· Gedraaid snoer
· Bedieningstoestel
· Geleidende gel
· Batterij
· Instructieboekje (Engelse versie via email verkrijgbaar)

 De CNHR2 werkt op batterijen, maar de mogelijkheid om energie via het stopcontact te gebruiken bestaat, met behulp van de Rio CNHR2 stroom adapter

Productvergelijking Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

Bezorgen Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening