649.284 tevreden klanten

Reebok Met duimopening voor een zekere bevestiging. Verhoogt de intensiteit van je fitness en aerobics oefeningen. Hand- en polsgewichten RAWT-11071BL

Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

Nummer 10 van de meest verkochte Hand- en polsgewichten
24,99 €

Levertijd2e Week van Mei

4.0 Sterren4.0 van de 5

Eigenschappen Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

 
De Reebok Pols gewichten 2 x 1kg kunnen tijdens fitness- of looptraining gebruikt worden en verhogen de intensiteit.

De Reebok Pols gewichten kunnen variabel aan uw polsen aangepast worden.

Dank de duimopening en een klittenband sluiting zitten de Reebok Pols gewichten zeker en komfortabel.


Kenmerken

 • Reebok Pols gewichten voor verhoging van de trainingsintensiteit

 • Met duimopening voor een zekere bevestiging

 • Verhoogt de intensiteit van je fitness en aerobics oefeningen

 • In lengte te verstellen door de klittenband sluiting

 • Gewicht: 2 x 1kg

Andere producten gerelateerd aan Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

Bezorgen Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Beschikbaarheid2e Week van MeiBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 2e Week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

2e Week van Mei

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 2e Week van Mei binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

  Beoordelingen van klanten over Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  100 %
  (1)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  4.0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen1
  Aan de korte / kleine kant

  Gat voor de duim aan de kleine kant en de band lengte aan de korte kant. verder prima

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg
  45
  4 Sterren4 Sterren
  1 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Reebok Pols Gewichten 2 x 1Kg

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.