650.095 tevreden klanten

QNT Is een krachtige combinatie van actieve ingrediënten dat de fysieke prestaties verhoogt. Vitamines en mineralen QNT0892

QNT Vita Tech - 1800gr punch

Aanbieding
35,75 €
25,23 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen QNT Vita Tech - 1800gr punch


· Mengeling van actieve ingrediënten
· Bevat L-Glutamine, taurine en het alfa-liponzuur
· Vitaminecomplex

Vita Tech is een krachtige combinatie van actieve ingrediënten zoals creatine HCL, L-glutamine, taurine, alfaliponzuur en creatine, dat de fysieke prestaties verhoogt. Dit mengsel in combinatie met dextrose geeft het een explosief karakter voor de training.


Gebruik

Meng 30 gr poeder met 200 ml water en drink 1 tot 2 keer per dag.


Inhoud en smaak

QNT Vita Tech - 1800gr / Punch


Ingrediënten

Dextrose, creatine monohydrate, taurine, aroma, kleurstof E162, antiklontermiddel E341, zuurteregelaar E330, L-Glutamine, beta alanine, Alpha-Lipoic Acid, vit. B3 (Nicotinamide), vit. B5 (Calcium-D-pantothenaat), vit. B6 (Pyridoxinehydrochloride), vit. B2 (Ribo?avine), vit. B12 (Cyanocobalamine).


Voedingswaarde informatie

 100 gr30 gr
Energie 359kcal/1500kJ 108 kcal/450kJ
Eiwit < 0,01 g < 0,1 g
Koolhydraten 89,6 g 26,9 g
Vetten 0 g 0 g
Creatinemonohydraat 5000 mg 1500 mg
Taurine 1666 mg 500 mg
L-Glutamine 250 mg 75 mg
Beta Alanine 100 mg 30 mg
Alfa-liponzuur 100 mg 30 mg
Vit. B3 - Niacine *34% (RDA) 18 mg 5,4 mg
Vit. B5 / *30% (RDA) 6 mg 1,8 mg
Vit. B6 / *43% (RDA) 2 mg 0,6 mg
Vit. B2 / *34% (RDA) 1,6 mg 0,48 mg
Vit. B12 / *90% (RDA) 7,5 μg 2,25 μg
* 68% RDA Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Bezorgen QNT Vita Tech - 1800gr punch

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden QNT Vita Tech - 1800gr punch

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • QNT
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • QNT garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking QNT Vita Tech - 1800gr punch

  Beoordelingen van klanten over QNT Vita Tech - 1800gr punch

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over QNT Vita Tech - 1800gr punch

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.