650.095 tevreden klanten

QNT Metapure Zero Carb - 1kg rood fruit + L-Carnitine liquid - 500ml framboos + Burner - 90 capsules + shaker Pak 7038+7157+7171+8783

QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

Aanbieding
100,90 €
75,00 €

Interessante links:
Pak, Pak QNT, Alle producten van QNT

Eigenschappen QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)


Deze verpakking bevat

· QNT Metapure Zero Carb - 1kg rood fruit
· QNT L-Carnitine liquid - 500ml framboos
· QNT Burner - 90 capsules
· Shaker


QNT Metapure Zero Carb - 1kg rood fruit

· Helpt spiermassa te verkrijgen, zonder toevoeging van vetten of koolhydraten
· Bestaande uit puur wei-eiwit isolaat
· Geen suiker!
· Zonder lactose en zonder aspartaam
 
Voorloper op de technologie met zijn unieke productieproces. Bestaat uitsluitend uit ultra-gefilterd wei-eiwit isolaat en lactosevrije koolhydraten. Deze formule is zeer goed verteerbaar. Het bevat ook essentiële aminozuren, waaronder BCAA's. Metapure Zero Carb is zeer geschikt voor alle sporten en kan bijdragen tot een toename van de spiermassa.

Gebruik
Meng 60 gr poeder per dag in ten minste 500 ml water om de spijsvertering te verbeteren. Gebruik bij voorkeur tussen de maaltijden door en vooral na het sporten.

Inhoud en smaak
QNT Metapure Zero Carb - 1kg / Rood Fruit


QNT L-Carnitine liquid - 500ml framboos

· Helpt de vetten te transporteren naar de spieren waar ze verbrandt worden tot energie
· Ondersteunt de atletische prestaties bij uithoudingsatleten

Van nature aanwezig in het spierweefsel. L-Carnitine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetverbranding en de energieproductie van het lichaam.

Gebruik
Neem 4 ml per dag, bij voorkeur voor de training.

Inhoud en smaak
QNT L-Carnitine liquid - 500ml / Framboos


QNT Burner - 90 capsules

· Helpt, op een gezonde manier, uw gewicht te controleren
· Bevat appelpectine en L-Carnitine

Dankzij zijn sterk geconcentreerde formule met een verzameling aan actieve ingrediënten zoals L-Carnitine, Appel pectine, hydroxycitric zuur, L-Tyrosine en paardenbloemextract, is Burner de ideale partner om u te helpen tijdens een gewichts verliezend dieet.

Gebruik
Voor het beste resultaat, neem 1 capsule per dag met een beetje water vóór of tijdens de maaltijd.

Inhoud en smaak
QNT Burner - 90 Capsules


Shaker

Of je nu een concurrerende atleet bent, of gewoon in vorm probeert te blijven, supplementen shakes zijn een handige boost voor je lichaam. Een goede shake verdient een goede shaker fles, zoals Shaker.

Is een coole en handige manier om je shakes te maken en mee  te nemen. Of je nu naar je werk gaat of naar de sportschool, je kunt je shakes met supplementen zo met je mee nemen.

Deze hoogwaardige plastic shaker kan van je favoriete shake bevatten. Geen gemors meer, gewoon gladde shakes.

Andere producten gerelateerd aan QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

Bezorgen QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • QNT
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • QNT garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

  Beoordelingen van klanten over QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over QNT Pack Fat Loss - (Metapure Zero Carb + L-Carnitine liquid + Burner + shaker)

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.