terug
QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille
Bezorging 2-3 werkdagen
37,65 € 33,70 €

QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille

Nummer 10 van de meest verkochte Spieropbouw
Aanbieding - 10%
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  37,65 € 33,70 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille QNT Dit super voedingssupplement bevat een zeer geconcentreerde combinatie van hoogwaardige eiwitten en wasachtige maïs. Spieropbouw MAS0002

  Aanbevolen: combineer met...

  QNT Amino Acid 3000

  QNT Amino Acid 3000

  45,00 €41,95 €

  Eigenschappen QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille


  · Bevordert de bloedophoping, de taille en de spierkracht
  · Verbetert de spierhydratatie en glycogeenherstel

  Dit super voedingssupplement bevat een zeer geconcentreerde combinatie van hoogwaardige eiwitten en wasachtige maïs (wasachtige maïs, een uitstekende bron van koolhydraten) en helpt bij de vergroting van spiermassa. De formule is verrijkt met krachtige actieve ingrediënten: beta-alanine, inuline, psyllium, L-glutamine, taurine, L-tyrosine, L-citrulline, L-histidine, protease en een natuurlijke bron van L-arginine en BCAA's.


  Gebruik

  Meng 30 gr poeder met 200 ml water.


  Inhoud en smaak

  QNT Muscle Volumizer - 800gr / Vanille


  Ingrediënten

  Eiwitten (wei-eiwit concentraat, wei-eiwit isolaat, ei-albumine, calcium caseïnaat), wasachtig maïszetmeel, beta alanine, aroma, inuline, vlozaad (Plantago ovata), L-Glutamine, taurine, L-Tyrosine, kleurstof E162, L-Citrulline, L-Histidine, protease (uit Aspergillus Niger), zoetstof E955.
   

  Voedingswaarde informatie

   Per 30grPer 100 gr
  Energie 112 kcal (468 kJ) 373 kcal (1559 kJ)
  Koolhydraten 19,4 g 64,6 g
  Hidratos de carbono 4,6 g 15,3 g
  Vetten 1,8 g 5,9 g
  Wasachtig maïszetmeel 1500 mg 5000 mg
  Beta Alanine 1200 mg 4000 mg
  Inuline 600 mg 2000 mg
  Psyllium 300 mg 1000 mg
  L-Glutamine 300 mg 1000 mg
  Taurine 300 mg 1000 mg
  L-Tyrosine 300 mg 1000 mg
  L-Citrulline 150 mg 500 mg
  L-Histidine 150 mg 500 mg
  Protease 150 mg 500 mg
  L-Isoleucine 1150 mg 3832 mg
  L-Leucine 2060 mg 6865 mg
  L-Valine 964 mg 3212 mg
  L-Arginine 443 mg 1477 mg
  L-Methionine 516 mg 1721 mg

  Productvergelijking QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille

  Bezorgen QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • QNT
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • QNT garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over QNT Muscle Volumizer - 800gr vanille

   0
   0 Sterren
   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening