PurePharma

PurePharma, één van de meest erkende merken in de ontwikkeling van micronutriënten, biedt hoogwaardige natuurlijke supplementen om de sportieve en gezonde ontwikkeling van de mensen te verbeteren.

Alles zien
PurePharma

Waarom Purepharma kopen?

PurePharma is een bedrijf dat opgericht werd in 2009, in Kopenhagen (Denemarken). Haar doel is om het concept van de multivitamine opnieuw uit te vinden door de krachtigste, meest efficiënte en natuurlijke micronutriënten aan te bieden die vandaag de dag schaars zijn in ons gemiddelde dieet. Een doel dat men aan het verwezenlijken is dankzij de voortdurende ontwikkeling van nieuwe technologieën en de verworven wetenschappelijke kennis die zich ontwikkelen in nauwe samenwerking met een aantal van de meest gepassioneerde experts en kenners van hun vakgebied.

PurePharma heeft één van de kleinste assortimenten in de supplementenindustrie maar door één simpele reden: het merk richt zich op de specialisatie, m.a.w. het focust op de producten van een bepaald gebied om een product van superieure kwaliteit te kunnen aanbieden.

Daarnaast zet PurePharma zich in voor het milieu en garandeert het dat haar producten natuurlijk zijn en ontwikkeld worden zonder het ecosysteem te beschadigen. Dit alles in combinatie met de hoogste kwaliteit en innovatie in elk van haar producten en door de nutritionele ondersteuning te bieden die nodig is om het gebrek aan vitaminen en mineralen te compenseren.

PurePharma