Pro·Dual

Pro·Dual, merk van de fabrikant Body-Solid, heeft een volledige lijn fitnessapparaten die specifiek ontworpen zijn om geïnstalleerd te worden in kleine trainingsruimtes zoals kantoren of woningen.

Alles zien
Pro·Dual

Pro·Dual categorieën

Waarom Pro·Dual kopen?

Pro·Dual is de beste krachttrainingsoplossing. De Pro·Dual serie is ontworpen om op een eenvoudige manier in harmonie te werken met de natuurlijke bewegingen van het lichaam door de gebruikers een comfortabele en efficiënte trainingservaring te bieden, ongeacht zijn/haar leeftijd, ervaring of lichamelijke conditie. De fitnessapparaten van Pro·Dual beschikken bovendien over een ergonomisch en elegant ontwerp, en werden vervaardigd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen om de gebruiker de beste garanties van de industrie te kunnen bieden.

Pro Dual

Geschiedenis van Body-Solid

Body-Solid werd opgericht in 1989 en haar hoofdkantoor bevindt zich net buiten Chicago, in Forest Park (Illinois). Het bedrijf is uitgegroeid tot synoniem van kwaliteit en tot een van de belangrijkste merken van kracht -en fitnessapparaten op de markt. Met een duidelijk doel: ervoor zorgen dat hun klanten hun snelheid, kracht en vooral hun gezondheid verbeteren. Momenteel verkoopt het bedrijf haar producten in meer dan 100 landen en is het wereldwijd gekend voor het aanbieden van de beste garanties van de markt.

Pro Dual