terug
PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel
Bezorging 2-3 werkdagen
31,20 € 22,90 €

PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel

Nummer 1 van de meest verkochte Isotone sportvoeding
Toppers - 27%
  Bezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
  31,20 € 22,90 €

  Gratis bezorging vanaf € 50

  PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel PowerBar De Powerbar IsoMax is de sportdrank met 70 mg cafeïne om de concentratie te bevorderen en 3750 mg PeptoPro eiwithydrolysaat die de spiervermoeidheid vertraagt en een snel herstel mogelijk maakt Isotone sportvoeding POW-ISOMAXNA1200

  Aanbevolen: combineer met...

  PowerBar 5 Electrolytes - 12x10 tbl

  PowerBar 5 Electrolytes - 12x10 tbl

  54,00 €40,00 €
  PowerBar PowerGel Shots - 16x60g

  PowerBar PowerGel Shots - 16x60g

  30,24 €20,99 €

  Eigenschappen PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel


  Powerbar IsoMax is het geheime wapen voor intensieve trainingen en wedstrijden!

  De Powerbar IsoMax is de sportdrank met 70 mg cafeïne om de concentratie te bevorderen en 3750 mg PeptoPro eiwithydrolysaat die de spiervermoeidheid vertraagt en een snel herstel mogelijk maakt. Daarnaast leveren de 5 hoofdelektrolyten (natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium) vervolgens het lichaam de specifieke sportbehoefte. De IsoMax is vanaf nu verkrijgbaar!

  · Met C2MAX
  · Met de 5 belangrijkste elektrolytenvoor de sporter
  · Met 400 mg natrium!
  · Met 70 mg cafeïne!
  · 3 g proteïnen vertragen de vermoeidheid tijdens lange intensieve inspanning
  · Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen

  PowerBar biedt een grote stap voorwaarts in de sportvoeding: de nieuwe innovatieve C2MAX koolhydratenmix van PowerBar® bevat een speciale verhouding van glucose en fructose. Deze zorgt ervoor dat de spieren tot 55% meer koolhydraten opnemen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond: gemiddeld 8% betere sportprestaties en langdurige energie.

  Caffeïne:

  Caffeïne verbetert onder andere de uithouding en het prestatievermogen. Het stimuleert de ademhaling en ondersteunt bij het sporten, duursporten en krachtsporten. Het gebruik van caffeïne verdrijft de vermoeidheid en is ideaal om te gebruiken bij competitie.

  Vocht vervult diverse belangrijke functies voor het lichaam:

  Bouwstof van cellen: cellen bestaan voor circa 70% uit water
  Transportmiddel: het vervoert voedingsstoffen en afvalstoffen van en naar de cellen
  Warmteregulator: het houdt de lichaamstemperatuur binnen nauwe grenzen
  Oplosmiddel: het is in het spijsverteringskanaal nodig om het ingenomen voedsel goed te kunnen mengen en verteren
  Chemische reacties: bij de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten worden watermoleculen gesplitst
  Bescherming: vocht in en rond lichaamsweefsel beschermt het lichaam tegen schokken

  Een goede vochthuishouding is dus van levensbelang. Sporters verliezen veel vocht met zweten. Dat is goed, omdat de temperatuur in balans wordt gehouden. Maar vochtverlies gaat ook gepaard met prestatieverlies. Eén procent vochtverlies is al prestatieverlies. Dorstgevoel ontstaat pas bij 2% vochtverlies. Op tijd drinken is dus belangrijk.

  Soorten koolhydraten:

  De meest voorkomende koolhydraten in sportdranken zijn glucose, fructose en maltodextrines. Maltodextrine is een goede koolhydraatbron omdat het minder effect heeft op de osmolaliteit dan glucose en omdat het bijna geen smaak heeft. Fructose heeft een zoete, fruitige smaak, maar heeft als nadeel dat het maag-darm problemen veroorzaakt wanneer het in grotere hoeveelheden wordt geconsumeerd. Daarnaast wordt fructose ook minder snel geoxideerd in het lichaam. Dat geldt ook voor amylose wat we daarom ook nooit in sportdranken aantreffen. Kort samengevat: maltodextrines en glucose zijn de beste energiebronnen en deze moeten het hoofdbestanddeel van de koolhydraten vormen. Een kleine hoeveelheid fructose wordt vaak toegevoegd voor de smaak.

  Osmolaliteit:

  Een belangrijke factor is de osmolaliteit. De osmolaliteit duidt op het aantal deeltjes in een drank. Een hoge osmolaliteit betekent dat er veel deeltjes in zitten. Een drank met een hoge osmolaliteit noemen we hypertoon.

  Een drank met evenveel deeltjes als het bloed (290 mOsm/L) noemen we isotoon en een drank met minder deeltjes dan ons bloed noemen we hypotoon.

  De osmolaliteit van een drank kan een effect hebben op de maaglediging. Een hypertone drank zal langer in de maag blijven en daardoor minder vocht toevoeren dan een isotone of hypotone drank. Normaal gesproken neemt door een toename van het koolhydraatgehalte ook de osmolaliteit toe. In een recent onderzoek werd echter de osmolaliteit van dranken veranderd zonder de koolhydraatconcentratie te beïnvloeden. Alle dranken bevatten 60 gram koolhydraten per liter en de osmolaliteiten varieerden van 240- 390 mosm/L. Binnen dit bereik werden geen verschillen in maaglediging gevonden. Op basis van eerder onderzoek mag men echter concluderen dat boven 390 mosm/L de maaglediging sterk negatief beïnvloed wordt. Dranken met een hele hoge osmolaliteit moeten daarom vermeden worden, zeker in warme weersomstandigheden.

  Een hoge osmolaliteit van de drank is ook in verband gebracht met maagdarmproblemen. Dit is een bijkomende reden om sterk hypertone dranken te vermijden.

  Gebruik en dosering:

  Mix 5 eetlepels IsoMax poeder in een bidon met 750 ml water.
  IsoMax drink je met name bij zwaar intensieve inspanning of bij lange duurinspanningen. 

  Inhould en smaak:

  1.2kg / Sinaasappel

  Ingredienten:

  Glucose, fructose, maltodextrine, caseine hydrolysaat (uit melk) (7,5%), mineralen (natriumcitraat, natriumchloride, calciumgluconaat, kaliumchloride, magnesiumcitraat, calciumlactaat), zuurmakers (citroenzuur), aroma, saffloerconcentraat, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, bietenrood.
  Kan sporen van gluten, eieren, soja en noten bevatten.

  Voedingswaarde informatie: 

  Per / Pro Per 50 gr poeder
   Energie / Energy  756 kJ178 kcal
   Eiwit / Protein  3,0 gram
   Koolhydraten / Carbohydrates  41,5 gram
   Waarvan suiker / of which sugars  32,0 gram
   Vet / Fat  0,25 gram
   Waarvan verzadigd / of which saturated  0,25 gram
   Vezels / Fibre  0,25 gram
   Natrium  0,40 gram
   Kalium  80 mg
   Chloride  315 mg
   Calcium  60 mg
   Magnesium  20 mg
   Cafeïne  70 mg
  Belangrijkste eigenschappen

  Productvergelijking PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel

  Bezorgen PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • PowerBar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • PowerBar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel

  SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  BancontactZonder extra kosten

  Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder remboursZonder extra kosten

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcardZonder extra kosten

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPalZonder extra kosten

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Vraag aan expert over PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   Beoordelingen van klanten over PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel

   5 Sterren
   100 %
   (4)
   4 Sterren
   0 %
   (0)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening

   4 Klantbeoordelingen
   Super tevreden

   Produkten werden tijdig en correct geleverd op het aangegeven adres. En niet onbelangrijk aan de scherpste prijs die ik kon vinden

   • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
   • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
   PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel
   55
   5 Sterren5 Sterren
   noodzakelijk bij langdurige inspanning

   zeer goed product wanneer je een duursporter bent zoals ik..hier zit alles in om het te kunnen volhouden

   • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
   • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
   PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel
   55
   5 Sterren5 Sterren
   Powerbar Isomax

   Ik gebruik deze Powerbar in combinatie met de Isoactive, Met de caffeine kan ik iets dieper gaan op training en het zout (natrium) in de Isoactive beperkt het zweetverlies

   • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
   • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
   PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel
   55
   5 Sterren5 Sterren
   zeer tevreden

   zeer tevreden

   • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
   • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
   PowerBar Isomax - 1.2kg sinaasappel
   55
   5 Sterren5 Sterren
   4 Klantbeoordelingen