terug
Polar V650 HR Bike Computer
Bezorging volgende werkdag
269,90 € 219,00 €

Polar V650 HR Bike Computer

Nummer 10 van de meest verkochte Fietsen sporthorloges en hartslagmeters
3 x kosteloos betalen in termijnen
Bezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar
269,90 € 219,00 €
73,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Polar V650 HR Bike Computer Polar Voor elke fietser die elk detail van zijn rit wil analyseren en zijn fietsprestatie wil verbeteren. Fietsen sporthorloges en hartslagmeters 90050536 / 90060408

Eigenschappen Polar V650 HR Bike Computer


De slimste fietscomputer met GPS


Voor elke fietser die elk detail van zijn rit wil analyseren en zijn fietsprestatie wil verbeteren.

sPolar-V650

Overzicht

·  Polar Flow webservice
Voor het plannen en tot in detail analyseren van je training.

·  Registreert je rit met geïntegreerde GPS

·  Volg elk detail op het grote 2,8" kleuren touchscreen

·  Zeer nauwkeurige hoogtegegevens met de ingebouwde barometer

·  Geeft je meer inzicht in je trainingsbelasting en benodigde herstel
Geeft je direct na je rit motiverende feedback.

·  Plan en analyseer je training met de gratis Polar Flow webservice

·  Compatibel met de Polar Bluetooth® Smart hartslag- en fietssensoren
Compatibel met OpenStreetMap

Met deze nieuwe functie voor de Polar V650 zie je direct je locatie op je touchscreen en bekijk je de afgelegde route op de kaart van OpenStreetMap (de routegids zal binnenkort beschikbaar zijn). Om dit aan uw apparaat toe te voegen hoeft u slechts de Polar FlowSync app te updaten naar versie 2.5.4 en software Polar 1.2 te downloaden op uw apparaat. Vervolgens is de Polar 650 klaar om kaarten in OpenStreetMap formaat te zoeken en deze te importeren via FlowSync.


Het volgen van routes

Deze nieuwe functie voor het bijhouden van routes voor de Polar V650 leidt de fietser langs de routes die andere gebruikers van de webservice Flow Polar eerder geregistreerd en gedeeld hebben.

Om deze nieuwe functie te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk de Polar fietscomputer via V650 FlowSync te updaten naar versie 1.3.2 en ervoor de zorgen dat u de kaarten hebt geactiveerd in het apparaat. Wanneer de routes zijn gedownload naar uw V650, hoeft u slechts de route te kiezen die u wilt volgen. Er kunnen tot 20 routes tegelijkertijd in het apparaat worden opgeslagen.

Tijdens de tour kunt u op de kaartweergave deresterende afstand tot de eindbestemming zien, en heeft u de optie om de kaart te vergrootten. Polar V650 geeft ook de snelheid, afstand, tijd, hartslag, cadans weer op hetzelfde scherm terwijl u de kaart bekijkt.


Synchronisatie met mobiele telefoon

Biedt de mogelijkheid naar de app te downloaden. Polar Flow uw gegevens onmiddellijk na de training en een gedetailleerde analyse direct vanaf uw mobiele telefoon. Het is momenteel beschikbaar voor apparaten met iOS besturingssysteem vanaf iPhone 4S en sommige Android apparaten (versie 5.0 of hoger en die functioneren met Bluetooth Low Energy BLE).


Importeer uw routes

Het is mogelijk om routes van derde partijen (bijvoorbeeld van Strava, smartphone, enz.) te downloaden naar de Polar Flow webservice in GPX of TCX-formaat, tot een maximale grootte van 25 MB. Zodra de routes worden gedownload naar Polar Flow, hoeft u slechts uw toestel synchroniseren met uw computer via FlowSync.


Smart Coaching functies

·  Trainingseffect
Motiverende feedback direct na je training.

·  Smart Calories
Laat je precies weten hoeveel calorieën je verbrand hebt.


Functies

sPolar-V650

Hartslagfuncties

·  HFmax ( gebaseerd op leeftijd)
·  Polar OwnCal ® - Slimme caloriemeting
·  Hartslag - hsm / %
·  Hartslagzones
·  Trainingseffect

Trainingsfuncties

·  Geluidssignalen
·  Manual and automatic laps
·  ZonePointer
·  Displayweergave naar keuze
·  ZoneLock

Functies webservice Polar Flow

·  Advanced training analyzing
·  Kaartweergave
·  Relive
·  Trainingsdagboek

Geïntegreerde GPS functies

·  Terug naar Start
·  Autostart/stop
·  Distance – training, lap, trip and total
·  Snelheid/tempo – huidige, gemiddelde en maximale

Functies trapfrequentiesensor Bluetooth® Smart

·  Trapfrequentie – huidig, gemiddeld en maximaal

Functies snelheidssensor Bluetooth® Smart

·  Snelheid – huidig, gemiddeld en maximaal
·  Distance – training, lap, trip and total
·  Fietsinstellingen – voor drie fietsen
·  Autostart/stop
·  Race Pace
·  Meting hellingshoek en stijgingspercentage

Registratiefuncties

·  Trainingslogboek
·  Trainingsbestanden (met samenvatting) - 14

Hoogtemeter- en barometerfuncties

·  Huidige VAM
·  Hoogte, stijging en daling - meters, graden en percentage

Gegevensoverdracht

·  Compatibel met PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 en hoger
·  Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en hoger
·  Gegevens exporteren

Horlogefuncties

·  Verlichting
·  Verlichting
·  Firmware update
·  Dag en week indicator
·  Display texts in 13 languages
·  Knopvergrendeling
·  Oplaadbare batterij
·  Tijd (12/24 u)


Inhoud van de verpakking

Polar-V650

Polar V650 HR

·  V650 fietscomputer
·  Polar H6 hartslagsensor
·  USB-kabel
·  Instelbare stuurhouder
·  Beknopte gebruiksaanwijzing Polar V650

Polar V650

·  V650 fietscomputer
·  USB-kabel
·  Instelbare stuurhouder
·  Beknopte gebruiksaanwijzing Polar V650

Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking Polar V650 HR Bike Computer

Bezorgen Polar V650 HR Bike Computer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Alle producten onder garantie (2 jaar, vanaf de datum van verkoop aan de consument) zal kosteloos worden gerepareerd door Polar, hierbuij rekening houdend met alle aspecten die onder de garantie vallen. De garantie is in het geval van de elastische WearLink +, riemen en batterijen 1 jaar vanaf de datum van verkoop aan de consument.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

polar

In 1979 al vestigde Polar zijn eerste patent voor draadloze hartslagmeting en in 1982 lanceerde het bedrijf de eerste draadloze en draagbare hartslagmeter, waarmee het de wijze waarop atleten trainen voorgoed veranderde. Nu, 30 jaar na de eerste vonk van inspiratie, biedt Polar het meest uitgebreide assortiment in de bedrijfstak. De producten lopen uiteen van eenvoudige modellen die beginners en recreatieve sporters motiveren en informeren tot volledige trainingssystemen voor 's werelds beste atleten in talloze takken van sport.

Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting.

Het streven om de beste te zijn, wordt gedeeld door ambitieuze en zeer getalenteerde professionals die momenteel nog net zo gedreven zijn in alles wat zij doen, net als 30 jaar geleden. .

Met het hoofdkantoor vlakbij Oulu, in Finland, is Polar actief in meer dan 80 landen.

polar

Betaalmogelijkheden Polar V650 HR Bike Computer

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Polar V650 HR Bike Computer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Polar V650 HR Bike Computer

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen
  Polar V650 HR

  snelle levering perfect in gebruik zeer goed toestel om op hartslag te trainen

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
  Polar V650 HR Bike Computer
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen