terug
Polar A300 Wit Hartslagmeter
Bezorging volgende werkdag
120,00 € 93,95 €

Polar A300 Wit Hartslagmeter

Nummer 9 van de meest verkochte Fitness sporthorloges en hartslagmeters
2 x kosteloos betalen in termijnen
Polar A300 Roze Polsband

Polar A300 Roze Polsband
23,32 €19,99 €

Polar A300 Geel Polsband

Polar A300 Geel Polsband
22,74 €19,99 €

Polar A300 Blauw Polsband

Polar A300 Blauw Polsband
21,93 €19,99 €

120,00 € 93,95 €
46,98 € incl. BTW kosteloos in 2X
Polar 24/7 activiteitsmeting. Inactiviteitswaarschuwing. Meet je dagelijkse activiteiten op verschillende intensiteitsniveaus en geeft het aantal stappen, de afstand en het calorieverbruik weer. Fitness sporthorloges en hartslagmeters 90054231

Eigenschappen Polar A300 Wit Hartslagmeter


Dit horloge heeft de functie voor optionele hartslag (apart verkocht)

Jouw lijf, jouw A300 Gemaakt voor beweging, gemaakt voor elkaar. Je kiest bewust voor de beste begeleiding en verwacht sneller resultaat. Voel je fit en zie er goed uit. Kom in actie. Ontwerp

· Tijd voorverandering
  Een kleine verandering kan een groot effect hebben. Kies een stijl die past bij je stemming, met kleurrijke en eenvoudig te verwisselen polsbanden. De duurzame siliconen polsband van de waterdichte A300 is licht en comfortabel.

polar a300


Activiteitsmeting

· Alles telt
  Iedere stap, sprong, loop- en trainingssessie telt mee. De A300 laat je het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbruikte calorieën zien en motiveert je om je activiteitsdoel te bereiken. Sta je te lang stil, dan trilt de A300 om je te laten weten dat het tijd is om weer in actie te komen.

polar a300


Training

· Je bent er bijna
  Train op je eigen tempo met de Polar H7 hartslagsensor en zorg dat elke beweging wordt geregistreerd. Ga tot het uiterste en voel je geweldig! Analyseer je resultaten na afloop van je training in de Polar Flow webservice en app.

polar a300


Slaap

· Eat, Move, Sleep, Repeat
  Een goede en kwalitatieve nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. De A300 registreert het moment waarop je gaat slapen en het moment waarop je weer wakker wordt, en wekt je met een lichte trilling. Volg je slaappatroon op Polar Flow en vind de juiste balans tussen training, dagelijkse activiteiten en rust.

polar a300


Flow

· Bekijk je voortgang
  Check Polar Flow voor meer informatie over je dagelijkse activiteiten, je trainingen en je slaap. Het werkt verslavend en motiverend! Volg je actieve keuzes per maand in de logboekweergave, waar je ook je calorieverbruik kunt zien. Bekijk je voortgang op weg naar een fitter en gezonder leven.

polar a300


Main Benefits

· 24/7 activiteitsmeting
  Meet je dagelijkse activiteiten op verschillende intensiteitsniveaus en geeft het aantal stappen, de afstand en het calorieverbruik weer.

· Activiteitsdoel
  Je dagelijkse activiteitsdoel en begeleiding bij het bereiken ervan.

· Activiteitseffect
  Feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten.

· Conditietest
  Vertelt je precies hoe je conditie ervoor staat door je aerobe conditie in rust te meten en je maximale zuurstofopname te analyseren.

· Hartslag
  Meet in combinatie met de Polar H7 hartslagsensor elke hartslag en laat je weten of je tijdens je training vetten verbrandt of je conditie verbetert. Berekent tijdens je training uiterst nauwkeurig je calorieverbruik op basis van je hartslag.

· Slimme calorieën
  Geeft precies aan hoeveel calorieën je verbrand hebt.

· Inactiviteitswaarschuwing
  Trilt wanneer je te lang stil zit.

· Slaapduur en -kwaliteit
  Registreert automatisch hoeveel en hoe goed je slaapt. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app en ontdek meer over je slaappatroon.

· Webservice en app Polar Flow
  Gratis online community en webservice die je helpt te begrijpen wat het effect is van je activiteiten en het resultaat op de lange termijn in beeld te krijgen.

· Verwisselbare polsband
  Kleurrijke polsbanden die je eenvoudig kunt verwisselen, passend bij je stemming en outfit.

· Eenvoudig opladen
  Eenvoudig op te laden via USB.

· MyFitnessPal
  Houd je totale calorie-inname en -verbruik bij door verbinding te maken met de MyFitnessPal app (uitsluitend iOS).

polar a300
 

De Polar A300 biedt nu nog meer verbinding

De activiteitshorloge Polar A300 biedt u nu de mogelijk om nog meer verbinding met uw familie en vrienden te hebben aangezien u nu mobiele medlingen kunt ontvangen op uw pols (agenda, oproepen, berichten, ...). Om deze optie te kunnen gebruiken, hoeft u alleen maar uw activiteitshorloge te synchronizeren met de nieuwste versie van de Polar Flow webservices en de notificaties te activeren via het menu op uw horloge of via de Polar Flow App, daar deze optie standaard niet geactiveerd is.

Een andere nieuwigheid is dat de Polar A300 nu compatibe lis met de Polar Balance weegschaal. De A300 gebruikers zijn nu in staat om hun ideale gewicht te bereiken door een balans te vinden tussen wat zij eten en hoeveel zij bewegen, gebruikmakend van de Polar gewicht management tool. Hiernaast zal de A300 op maat gemaakte richtlijnen bieden om haar gebruikers ten alle tijden gemotiveerd te houden.


Alle Functies

Smart Coaching
· Fitness Test
· EnergyPointer
· Hartslagzones
· Smart Calories
· Trainingseffect

Activiteitsfuncties
· Activity Guide
· Activity Benefit
· 24/7 activiteitsmeting
· Activiteitenzones
· Slaapduur en -kwaliteit
· Inactiviteitswaarschuwingen met trilling
· Stappen en afstand

Trainingsfuncties
· Geavanceerde analyse in de Polar Flow webservice
· Trainingsdoelen
· Trainingsdagboek
· Heart Touch
· Hartslag
· Directe analyse in de app Polar Flow
· Sportprofielen

Technical Features
· Gewicht: 48 g
· Dikte: 12,7 mm
· Waterbestendig (tot 30 m)
· Displayteksten in 15 talen
· Software kan worden bijgewerkt
· Geheugencapaciteit tot 60 dagen (bij registratie van dagelijkse activiteit en 1 uur training per dag)
· Oplaadbare batterij
· Levensduur van batterij tot 4 weken
· Gemakkelijk synchroniseren met Bluetooth Smart via de app Polar Flow
· Compatibiliteit mobiele app
· Gegevensoverdracht naar PC en Mac met een normale USB-kabel


Het pakket bevat

· Polar A300
· Verkorte handleiding

Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking Polar A300 Wit Hartslagmeter

Bezorgen Polar A300 Wit Hartslagmeter

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad8 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Alle producten onder garantie (2 jaar, vanaf de datum van verkoop aan de consument) zal kosteloos worden gerepareerd door Polar, hierbuij rekening houdend met alle aspecten die onder de garantie vallen. De garantie is in het geval van de elastische WearLink +, riemen en batterijen 1 jaar vanaf de datum van verkoop aan de consument.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

polar

In 1979 al vestigde Polar zijn eerste patent voor draadloze hartslagmeting en in 1982 lanceerde het bedrijf de eerste draadloze en draagbare hartslagmeter, waarmee het de wijze waarop atleten trainen voorgoed veranderde. Nu, 30 jaar na de eerste vonk van inspiratie, biedt Polar het meest uitgebreide assortiment in de bedrijfstak. De producten lopen uiteen van eenvoudige modellen die beginners en recreatieve sporters motiveren en informeren tot volledige trainingssystemen voor 's werelds beste atleten in talloze takken van sport.

Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting.

Het streven om de beste te zijn, wordt gedeeld door ambitieuze en zeer getalenteerde professionals die momenteel nog net zo gedreven zijn in alles wat zij doen, net als 30 jaar geleden. .

Met het hoofdkantoor vlakbij Oulu, in Finland, is Polar actief in meer dan 80 landen.

polar

Betaalmogelijkheden Polar A300 Wit Hartslagmeter

SofortbankoverschrijvingZonder extra kosten

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

BancontactZonder extra kosten

Een betaling via Bancontact/Mister Cash is veilig en snel en vindt plaats in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact. U wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnenZonder extra kosten

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Polar A300 Wit Hartslagmeter

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Polar A300 Wit Hartslagmeter

  0
  0 Sterren

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening